Pai, poti juca asa: Grand Theft Auto ( toate jocurile pana la San Andreas, inclusiv San Andreas), Test Drive Unlimited 1 (iti recomand sa il pui pe rezolutia 800x600x32, si cu toate detaliile la low, pentru a il putea juca lejer), Need For Speed ( Toata seria, pana la Pro Street, inclusiv Pro Street, cu detaliile pe low, si rezolutia de 800x600x32) Live For Speed ( un simulator foarte bun), German Truck Simulator, Euro Truck Simulator, 18 Wheels of Steel ( toata seria), Toca Race Driver 2, Ford Street Racing, XPand Rally, Mobil 1 Rally Championship, Street Racing Syndicate ( un joc cu mult tuning), Euro Rally Championship, Rally Championship Extreme. Acestea sunt unele dintre jocuri, pe care le poti rula lejer pe calculatorul tau.
Si eu am cam la fel deci poti juca urmatoarele jocuri :
GTA VICE SITY
COUNTER-STRIKE
HALLO toate hallo :d pe care doriti voi
9Dragons
Metinuri 2
S. W. A. T.
off-road arena
kNIGHT ONLINE
empire earth
fifa 07... 2010... 2002 oricare
si multe altele eu ti-am enumerat cateva
Pai. ii ciudat ca nah.si eu am avut unu vechi.si tot ce ma puteam juca este jocuri cu masini de la pungile cu ceriale
Sau Bombermann International, online.si nah.Cam atata
Grand Theft Auto ( toate jocurile pana la San Andreas, inclusiv San Andreas), Test Drive Unlimited 1 (iti recomand sa il pui pe rezolutia 800x600x32, si cu toate detaliile la low, pentru a il putea juca lejer), Need For Speed ( Toata seria, pana la Pro Street, inclusiv Pro Street, cu detaliile pe low, si rezolutia de 800x600x32) Live For Speed ( un simulator foarte bun), German Truck Simulator, Euro Truck Simulator, 18 Wheels of Steel ( toata seria), Toca Race Driver 2, Ford Street Racing, XPand Rally, Mobil 1 Rally Championship, Street Racing Syndicate ( un joc cu mult tuning) sau S. W. A. T atat stiu.