| robert48 a întrebat:

As vrea sa-mi enumerati cateva jocuri interesante pe care le-as putea juca avand in vedere ca am computer cam vechi, procesor de 1.8GH,RAM512 si placa video de 512.Macar la placa video stau binisor. Spuneti-mi niste jocuri, cu masini, si altfel, un joc atractiv sa imi pierd timpul.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| catalin13 a răspuns:

Pai, poti juca asa: Grand Theft Auto ( toate jocurile pana la San Andreas, inclusiv San Andreas), Test Drive Unlimited 1 (iti recomand sa il pui pe rezolutia 800x600x32, si cu toate detaliile la low, pentru a il putea juca lejer), Need For Speed ( Toata seria, pana la Pro Street, inclusiv Pro Street, cu detaliile pe low, si rezolutia de 800x600x32) Live For Speed ( un simulator foarte bun), German Truck Simulator, Euro Truck Simulator, 18 Wheels of Steel ( toata seria), Toca Race Driver 2, Ford Street Racing, XPand Rally, Mobil 1 Rally Championship, Street Racing Syndicate ( un joc cu mult tuning), Euro Rally Championship, Rally Championship Extreme. Acestea sunt unele dintre jocuri, pe care le poti rula lejer pe calculatorul tau.

6 răspunsuri:
| viorel70_1442 a răspuns:

Si eu am cam la fel deci poti juca urmatoarele jocuri big grin :
GTA VICE SITY
COUNTER-STRIKE
HALLO toate hallo :d pe care doriti voi
9Dragons
Metinuri 2
S. W. A. T.
off-road arena big grin
kNIGHT ONLINE
empire earth
fifa 07... 2010... 2002 oricare
si multe altele big grin eu ti-am enumerat cateva

| Annelieseee a răspuns:

Pai. ii ciudat ca nah.si eu am avut unu vechi.si tot ce ma puteam juca este jocuri cu masini de la pungile cu cerialelaughing
Sau Bombermann International, online.si nah.Cam atata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adventure quest ward e un joc tare care nu trebuie downladat e bun pentru ori ce pc dar s-ar putea sa-ti faca putin lag

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nfs undergrount 2 belea frate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Matin2 empire

| TPU1Expert a răspuns:

Grand Theft Auto ( toate jocurile pana la San Andreas, inclusiv San Andreas), Test Drive Unlimited 1 (iti recomand sa il pui pe rezolutia 800x600x32, si cu toate detaliile la low, pentru a il putea juca lejer), Need For Speed ( Toata seria, pana la Pro Street, inclusiv Pro Street, cu detaliile pe low, si rezolutia de 800x600x32) Live For Speed ( un simulator foarte bun), German Truck Simulator, Euro Truck Simulator, 18 Wheels of Steel ( toata seria), Toca Race Driver 2, Ford Street Racing, XPand Rally, Mobil 1 Rally Championship, Street Racing Syndicate ( un joc cu mult tuning) sau S. W. A. T atat stiu.