Buna CHRYSTYNA!
Intrebarea aceasta, a fost adresata de mine, dar te asigur ca eu nu am refuzat-o sau ceva de genu...nici nu am stiut de raspunsul meu si nici nu vad ceva rau in raspunsul tau!
Te rog sa citesti regulamentul ca sa vezi ce presupune stergerea unei intrebari.
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
"Prin "intrebari neconforme" ne referim la:
* intrebari triviale sau care nu pot avea un raspuns obiectiv (Ex: "Cum ma simt astazi?"; "Vara sau Iarna?"; "Ce faceti?" etc)"
Din atâţia utilizatori, putea fi oricine. Dacă un răspuns sau o întrebare este raportat/ă atunci ea este ştearsă automat.
Parerea mea este ca ai dreptate. Poate acel "expert TPU"a vrut sa te "elimine". Multi pupiciPot primi fundita te rog foarte foarte frumos.
Ok, dar asa a fost intrebarea.Si ca mine au raspuns foarte multi.De asta zic ca nu avea cum sa fie sterasa dintr-unul din motivele care se regasesc in regulament.Asa ar fi fost sterse majoritatea si nu ar fi fost corect. Dar, oricum cred ca am inteles motivul,(un copil 'expert").
Multumesc de raspunsuri.
@Papusha_ta, stiu. Ti-am raspuns la intrebare si ma trezesc azi cu un e_mail cum ca a fost respins raspunsul.Stiu ca nu ai fost tu, pentru ca nu aveai motive.Asta e.Cred ca stiu cine a fost, si sper sa numai repete, nu e frumos sa abuzeze de anumite drepturi care i se ofera pe site.