| RockLover94 a întrebat:

Buna tuturor.As vrea sa va intreb daca cateodata va simtiti putin ciudati...Eu cateodata asa ma simt.Pentru ca in jurul meu intotdeauna s-au intamplat lucruri ciudate... O femeie s-a aruncat in fata metroului fix sub privirile mele.Cand treceam eu pe o anumita strada, fix atunci a avut loc un accident dintre un motociclist si o masina normala, motociclistul a murit.Sau cateodata imi vin niste imagini in minte cand eu sunt mai mare sau anumite nume sau replici care ulterior se indeplinesc.Si mi se pare in subconstient ca am fost in anumite locuri si am facut anumite lucruri desi in relitate nu s-a intamplat asa ceva.Sau cand ma gandesc la o anumita persoana se intampla ca peste 5 minute sa sune sau sa ma intalnesc cu ea.Si cateodata parca nu ma simt in corpul meu, e ca si cum as fi desprinsa si corpul meu se deplaseaza singur.Ma simt prost cand mi se intampla asa ceva.As vrea sa stiu daca exista persoane ca si mine, sa nu ma mai simt atat de ciudat.Multumesc mult.

1 răspuns:
| ledzeppelin a răspuns:

M'am simtit si eu asa.am trecut toamna asta printr-o perioada grea.Pe langa altele si un deces.in fine. "Si mi se pare in subconstient ca am fost in anumite locuri si am facut anumite lucruri desi in relitate nu s-a intamplat asa ceva." se numeste deja vu.restul te sfatuiesc sa vorbesti cu un psiholog sau cu psihologul scolii daca ai. mai mult nu te pot ajuta deoarece nu te cunosc. Totusi fi optimista.vei trece peste aceste lucruri