| RockLover94 a întrebat:

Buna tuturor.As vrea sa va intreb daca cateodata va simtiti putin ciudati...Eu cateodata asa ma simt.Pentru ca in jurul meu intotdeauna s-au intamplat lucruri ciudate... O femeie s-a aruncat in fata metroului fix sub privirile mele.Cand treceam eu pe o anumita strada, fix atunci a avut loc un accident dintre un motociclist si o masina normala, motociclistul a murit.Sau cateodata imi vin niste imagini in minte cand eu sunt mai mare sau anumite nume sau replici care ulterior se indeplinesc.Si mi se pare in subconstient ca am fost in anumite locuri si am facut anumite lucruri desi in relitate nu s-a intamplat asa ceva.Sau cand ma gandesc la o anumita persoana se intampla ca peste 5 minute sa sune sau sa ma intalnesc cu ea.Si cateodata parca nu ma simt in corpul meu, e ca si cum as fi desprinsa si corpul meu se deplaseaza singur.De multe ori simt ca mai e cineva cu mine desi nu e. E ca o prezenta de care nu imi este frica dar nu stiu cine e.Ma simt prost cand mi se intampla asa ceva.As vrea sa stiu daca exista persoane ca si mine, sa nu ma mai simt atat de ciudat.Multumesc mult.

7 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Da sa stii ca si mie mi se intampla multe lucruri ciudate, si eu cateodata am vise ciudate care se indeplinesc dar inrtun mod diferit, si eu am vazut un accident si am simtit de parca lumea se opreste si numai eu sunt in miscare, si multe alte coicidente, desi eu nu le numesc asa ci un ''Dar'' pe care il am si eu trebuie sa il descopar danumi anumite indici, dar intr-o zi vei afla de ce ti se intampla toate astea, trebuie doar sa ai rabdare, sa privesti si sa analizezi, si sa vorbesti cu persoane ca tine, pana cand vei vedea de ce ti sau intamplat toate acestea.Sunt foarte multi oameni care simt ceea ce simti si tu si carora li se intampla lucruri ciudate, niciodata nu vei fi singura, si eu am simtit la fel ca sunt singura, si nimeni nu mai e ca mine, dar sunt prea multi oameni pe planeta asta ca sa fi ''singura''.

| Maria002 a răspuns:

Buna! Si eu sunt exact ca tine si nu trebuie sa iti faci griji pentru ca acea persoana care iti da imaginile si toate ce se intampla pe strada sau in capul tau nu este nimeni decat Dumnezeu care ti-a dat puteri paranormale ca si mie si nu trebuie sa te simti ciudata pentru ca tu esti mai presus decat toti oameni de rand.
Sper ca am ajutat!

| RockLover94 explică:

Tin sa precizez ca nu sunt emo si nici nu am tendinte sa fiu!

| Adinutza_7662 a răspuns:

Pey chestia cu accidentele este doar o coincidenta iar faptul ca ai senzatia ca s-a mai intamplat un lucru sau ca l-ai visat este un dejavu si sa stii ca si mie mi se intampla sa ma gandesc la cineva si sa ma sune sau sa intre pe usa big grin si eu am senzatia ca s-a intamplat un lucru chiar daca nu e asa si sa stii ca nu esti singura persoana. Tuturor se intampla asta. Stiu asta pentru ca si prietenilor mei li se intampla big grin deci nu te ingrijora

| WhiteRose a răspuns:

Eu nu sunt in situatia ta, dar nu stiu, ma gandeam sa incerci sa vorbesti cu un psiholog poatethinking exista insa multe persoana ca tine in lumathinking

| Daysukki a răspuns:

Stiu cum te simti. rareori mi se intampla si mie. doar ca. nu stiu nu prea pot sa explic

| Ionikaaa a răspuns:

Poveste gen emo thinking
Pai nu am mai auzit asa ceva... cred ca sunt doar coincidentestraight face Povestea asta incepe sa ma sperielaughing