| ksm1485 a întrebat:

Buna tuturor! As vrea sfatul vostru.
Ideea este ca eu sunt la liceu in clasa a 10-a.Sunt la o scoala foarte buna si pana in acest moment am fost foarte concentrata pe educatie.In gimnaziu am invatat foarte mult pentru a intra la acest liceu si am mi-am cam neglijat prieteni, dar am primit si bully din partea unor colegi.Acum la liceu, dupa ce am trecut de clasa a 9-a si aproape si de a 10 a, am decis ca as vrea un iubit.Totusi nu stiu de unde sa incep.Scoala la care invat este destul de mare, si ii cunosc in mare parte doar pe colegii mei.De asemenea, nu simt ca as putea sa ma duc pe hol si sa vorbesc cu baieti random pentru ca sunt timida si introvertita.
Intr-un final as vrea sa mentionez ca nu arat chiar atat de rau.Sunt blonda naturala, cu ochii albastri si cu o inaltime de 170 cm.
Chiar as aprecia parerile si sfaturile voastre(imi pare rau pentru lipsa diacriticelor).

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iubitii se manaca cu sex dupa 18 ani, tu esti inca copil foarte mic pentru asa ceva.
Te invit sa discuti cu parintii tai si sa le spui cum vad ei relatia dintre o fetiat de 15 anisori, care are iubit cu care face sex?
Sa vedem si parerea lor!
Nu stiu cata educatie ai tu, dar evident ca nu prea multa, odata ce esti inca incapabila sa discreni binele de rau, la 15 anisori.

| anonim3247 a răspuns:

Ar trebui ca tu să fi cu cel mai frumos băiat din clasa ta.

| anonim3247 a răspuns:

Să nu te uiți la tocilari că ești frumoasă pentru ei.

| Fonk a răspuns (pentru anonim3247):

Ie tare rău de tot xD, la:
Să nu te uiti la deăștia.

| anonim3247 a răspuns (pentru Fonk):

Ea a scris - Sunt la o scoala foarte buna
La un liceu foarte bun 9 băieți din 10 sunt ca tocilarii.
Doar 1 din 10 e ca ăla frumos de 17 ani.
Deci - să caute pe cel mai frumos din clasă și să fie cu ăla.

| Fonk a răspuns (pentru anonim3247):

Da

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Ar fi multe de explicat. Eu zic că e mai bine să vorbim în privat, dacă nu te deranjează.

| Fonk a răspuns:

Iati o fusta mini sa vezi cesi intorc lupi capul dupa tine, de alta parte cum zice Violeta2022 asteapta baiatul sa vina la tine dar... trebuie sa te vada ca sa puna ochi pe tine. Ma aflu in aceeasi situatie sunt baiat an 17 ani si sunt timid, daca mai fi prins pe acolo tot asa stateam si ma uitam la tine (nu veneam).
In rest suna bine cum arati.

Și inca ceva... daca gasesti unul pe holul liceului (careti place) de ce nu să ii dai semne cati place de el, sau pune-o pe o colega de clasa sa-i zica, de acolo ma gandesc ca nu-i prost ala sa piarda o asa frumusete.

| Alexandrux198763 a răspuns:

Buna, dacă vrei putem ieși la un suc sau unde vrei tu fac cinste

| ksm1485 explică (pentru Alexandrux198763):

Buna!
Nu cred ca stam in același județ.