| Nika29 a întrebat:

Bună tuturor!
Așa o întrebare...
Simpatizez un băiat, nu-l cunosc foarte aproape, dar ne știm. Am decis să fac ceva pentru a-i capta atenția... astăzi i-am scris un mesaj de la o anonimă încurajator. Apoi îi voi spune cu siguranță cine a fost.
Cum credeți care va fi reacția lui?
E ok ca o fată să capteze astfel atenția?

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
Daca sentimentul e reciproc, va reactiona bine.
Normal el trebuie sa faca primul pas, tu doar trebuie sa-i dai niste semnale pe care sa le perceapa si sa actioneze.

4 răspunsuri:
| Antoniiiia a răspuns:

De ce nu? trebuia sa ii scrii din prima fara anonim! nu conteaza ca esti fata sau baiat faci exact ceea ce simti.Reactia lui depinde despre ce crede despre tine, poate si el te place

| Nemessys a răspuns:

Nu inteleg de ce va chinuiti voi, fetele, sa capatati atentia unui baiat? Orice baiat raspunde la orice fata (mai ales daca este frumoasawinking ). Voua nu ar trebuie sa va fie frica de un posibil fail cum ne este noua baietilor. Mai ales de seen. -_-

Deci ii poti atrage usor atentia. Nu trebuie sa te complici tu cu nu stiu ce. tongue

| RAY a răspuns:

Da ne plac alea anonime un timp ca prezinta un mister apoi ne plictisim de ele

| DralyaDary a răspuns:

Hei, daca el te place totul o sa fie ok si nu o sa se supere, probabil veti ajunge sa formati un cupl. Dar in cazul care nu te place totul depinde de felul lui de a fi. De exempul: daca e de treba o sa te inteleaga, dar daca e genul ala de baiat smecher e posibil sa faca glume pe faza asta.
In orice caz, era mai ok daca i-o ziceai in fata, dar te inteleg, probabil nu ti-ai gasit cuvintelewinking.