Pai i poti spune ca esti o fata mai timida si ca ar trebui sa mai asteptati putin sa va mai cunoasteti. P.S : va intelege daca e o persoana sociabila iar daca nu roaga-te la cel de sus ca tea aparat de un retardat. FUNDA PLS
Deci eu zic sa ii spui adevarul pentru ca orice scuza vei inventa azi(ca ti-e rau, ai treaba etc) el te va invita si maine, poimaine si nu ai cum sa inventezi ceva in fiecare zi. Spune-i ca nu va cunoasteti asa bine si sa mai astepte si el pana cand o sa fiti la liceu. Parerea mea acum tu faci cum vrei:*
In mod normal ar trebui sa te duci.Chiar daca nu o cunosti pe aceasta persoana nici nu o vei cunoaste daca nu vei incerca, pana la urma ce rau ti se poate intampla.Insa daca nu vrei sa te duci nu te poate obliga nimeni, doar spune-i ca aveai altceva programat.Cu siguranta daca e insistent te va mai invita si la un moment dat va trebui sa accepti.Nu poti refuza de fiecare data.
Eu iti recomand sa te duci, sa faci o impresie buna, pentru ca nu se poate intampla nimic si o sa se termine repede
Eu ma gandeam sa me duc dupa ce incepe scoala abia ne imprietenim mai bine etc... oricum mersi pentru sfaturi Scuze Kent2012 dar nu pot sa iti dau fundita;( nu stiu de ce...
Pentru nimic:*
Buna! Poti sa ii spui ceva de genu ca iti este fff rau te doare capu etc. sau ca trebuie sa mergi undeva cu parintii sau cu oricine altcineva cu o treaba importanta! Sper ca ti-am fost de ajutor!
Geo2969686 întreabă: