In primul rind fii calma. O prietenie fara certuri nu exista. Trebuie sa reflectezi asupra motivului din care v-ati certat, dupa care sa vorbesti cu ea si sa-i spui ca iti pare rau, ca toti gresesc si ca toti merita a doua sansa. Daca nu-ti spune nimic sau spune ca nu spune-i ca nu trebuie sa fie mindra si ca nu va gasi o prietena asa de buna ca tine. Principalul lucru sa fii curajoasa si sa o infrunti si sa-i spui ceea ce simti. La sigur vei reusi. Succese!
Multumesc. Partea cu prietenia fara certuri i-am spus-o de foarte multe ori. Am incercat sa vorbesc cu ea si cel mai rau ma deranjeaza( doare) faptul ca nu incearca sa fim ca inainte. Nu o inteleg. Ii spun sa ne impacam si nu vrea. Spune ca este suparata pentru ca atunci cand ieseam afara cu ea si cu inca o alta fata (presupune ea) ca nu o bagam in seama. Ceea ce nu era adevarat. Mai mult pe fata nu o bagam in seama si ea nu se supara. De fapt s-a intamplat ca ea sa nu ma bage in seama cand am iesit cu o colega de-a ei, m-am suparat si..Mai tot timpul ea se ia dupa mine ( prietena mea) daca aude un cuvant nou la mine, il foloseste si ea a 2-a zi. Am trecut peste asta. Dar nu inteleg ce are.Pot doar sa ma rog de ea sa fie din nou ca inainte.
Geo2969686 întreabă: