anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor celor care raspund frumos la intrebarile adresate pe TPU! Am o intrebare la care vreau sa-mi raspunda persoanele care chiar stiu sa ajute si sa faca oameniii fericiti, nu cei care jignesc prin gandirea lor ...Cum pot sa nu pun la suflet pe cei ce ma descurajeaza? Cum? Eu nu am avut o viata roz, nu sunt cu nasul pe sus si nu am avut sustinere.Nu vreau sa fiu ca celelalte fete, vreau un viitor cinstit.Nimeni nu ma sustine, iar acum si cei de pe TOTI PENTRU UNU ajung sa ma faca sa ma simt fara ajutor.

6 răspunsuri:
| LetMeHelp a răspuns:

Fi si tu mai optimista! Adica de ce trebuie sa iei in considerare tot ce zic ei? Mai ales astia de pe net.In "lumea internetului" e o viata cruda laughing. Toata lumea se comporta urat, nu ii intereseaza, etc.Pun pariu ca ai sustinatori sau cel putin un prieten foarte bun.Ai o mama, ai un tata poate ai si frati.Ei te iubesc cu adevarat si nu trebuie sa te lasi descurajata de vorba lumii.Tu esti tu si nimic nu trebuie sa te schimbewinking. Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| Dariusuu a răspuns:

Buna.

Daca ai reusi sa-i ignori ar fi foarte bine, dar nu stiu daca poti face asta inca.
Gandeste-te ca ei nu dau doi bani pe tine, singura sansa este sa mergi mai departe cu pasii mici.
Nu-i intereseaza, dar ai familie, ai prietenii care te pot sustine.
Si nu te schimba pentru cateva persoane, ignora-i. Chiar nu ai nevoie de ele.

Ai toata admiratia mea, si respectul meu.

Numai bine iti doresc.

| alexutza071 a răspuns:

Buna! parerea mea este sa nu te mai gandesti la cei care de descurajeaza, probabil fac asta din pura invidie.Fii cum vrei tu sa fii, nu cum vor altii...pana la urma asta este cel mai important. Ignora-i pe cei care iti vor saul si nu baga toata lumea in seama.Iar in ceea ce priveste membrii de pe TPU, ei bine nu toti sunt indeajuns de capabili sa acorde niste sfaturi utile. Unii chiar nu inteleg pentru ce si-au mai facut cont, dar, in fine, important este sa ii ignori complet si sa nu te mai gandesti.In felul acesta ei nu se vor mai simti importanti iar tu vei fi foarte fericita.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te innteleg foarte bine dar nu te lasa batuta vei vedea dupa ceva negru vine ceva luminos si curat totul va fi ok nu te descuraja.

| stefaniaaaaaa a răspuns:

Si eu am trecut prin asta mereu cand aveam examene sau altele. Uite eu ma gandeam ca ei sunt doar invidiosi pe mine si ca vreau doar sa ma doboare nu ii ascultam si asa imi trecea. Celor care imi ziceau ca sunt proasta le ziceam ca doar si ei sunt in clasa cu mine si ca invata la fel ca mine si daca eu sunt cea proasta ei sunt aceia! Fa terog cum iti zic nu o sa mai fii suparata!