Pai,eu cred ca trebuie sa cautam persoana potrivita,dar nu intotdeauna o gasim.E precum cautarea unei comori, cateodata nu ai datele necesare pentru a o gasi. De exemplu, o persoana cauta comoara si se bazeaza doar pe aspectul fizic.O gaseste, deschide lada, dar e goala.Asa ca mai bine te bazezi pe ceea ce este necesa, intelegere, iubire si lasa-ti inima sa te calauzeasca.Destinul,nu stiu ce sa cred, poate da, poate nu.Dar eu nu cred ca Dumnezeu este cel care decide cu cine ramanem, noi singuri decidem.El ne-a dat libertate de alegere, ce e bine si ce e rau.Deci eu cred ca noi ne creem drumul in viata, noi desenam harta in caautaea comorii. Sper ca te-am ajutat.
DESTIN= (În concepțiile mistice) Forță supranaturală despre care se crede că hotărăște irevocabil, fatal, toate acțiunile și întâmplările din viața oamenilor; destin, fatalitate, noroc, scrisă, ursită. 2. Totalitatea evenimentelor (accidentale sau nu) care compun viața (sau o parte a vieții) unei ființe (umane); condiție de viață. ♦ Evoluție, desfășurare (a unei acțiuni); deznodământ. –
Toata lumea gaseste persoana potrivita, pentru toata viata, fie doar pentru o perioada!
Pai... eu cred ca trebuie sa apara mai devreme sau mai tarziu. Si da, desi ti se pare copilaresc eu cred in destin. Pai... da, eu asta cred.
Opinia mea este ca noi raspundem de faptele noastre, insa Dumnezeu decide cine sa intre in viata noastra.Noi suntem responsabili daca ramanem sau nu cu persoana trimisa de Dumnezeu.