anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in zodii? Un băiat din zodia Săgetător pe aici? As dori sa stiu cat de repede ați trecut peste o despărțire de lunga durata? Te mai gandesti la fost iubita?

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Daca chiar crezi orbeste in zodii si in superstitii, vei ajunge sa pierzi discernamantul si sa refuzi sa mai iesi din casa pentru ca "te pasc pericole neprevazute" cand de fapt insusi gandirea ta este pericolul.
Poate vei intalni si partenerul perfect, dar te vei lua dupa zodii si nu ii vei oferi atentia necesara si astfel il vei pierde.

Toti oamenii sunt unici, chiar te astepti ca horoscopul, care are 12 zodii, sa spuna adevarul?

Daca cei de la horoscop spuneau adevarul, cel mai probabil eram acum undeva prin Maldive pe o plaja cu un cocktail in mana si cu Bianca Dragusanu in poala, dar, din cate se vede, tocmai ti-am raspuns la intrebare...

| BlackRose03 a răspuns:

Tu....chiar crezi in prostiile astea? laughing
Nu...Crezi ca o persoana trece mai repede peste o despartire daca face parte dintr-o anumita zodie? rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru BlackRose03):

Da, ce este asa amuzant? Cred in superstitii si legate de zodii.

| BlackRose03 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e atat de amuzant. Faptul ca crezi in zodii. laughing
Draga mea,chestiile astea nu au nicio relevanta,sunt doar mituri.
Daca iti alegi partenerul in functie de zodie e grav. laughing
Cat dureaza pana treci peste o despartire? Asta depinde de mai multi factori, in niciun caz de zodie.
Adica durata relatiei, cat de mult ai tinut la persoana respectiva, motivul despartirii...
Nu... zodia. laughing
Eu sunt capricorn si ce se spune despre caracterul acestora e adevarat in privinta mea.
Dar stiu oameni din aceeasi zodie total opusi mie, deci...
In afara de caracterul specific zodiei(care nici asta nu se adevereste intotdeauna)restul chestiilor precum horoscopul sau durata trecerii peste o despartire sunt doar abureli. laughing

| aimullah123 a răspuns:

E normal sa te gandesti la fosta iubita dupa despartire. Dar zodiile sunt ...de pisica big grin Daca noi oamenii suntem diferiti si nu exista 2 la fel in lume, de ce astia cu zodiile lor spun ca toti oamenii dintr-o zodie sunt la fel?