Pai daca aveti prieteni comuni incearca sa te imprietenesti cu el prin intermediul lor, iar daca reusesti poti sa il intrebi pe mess ce face sau daca il vezi suparat il "obligi" sa iti spuna ce a patit iar daca vede ca tii la el sau iti pasa de el sigur o sa iasa ceva, dar orice ar fi sa nu il intrebi tu daca vrea sa fiti impreuna... el trebuie sa faca pasul asta si nu implica si prietene sa te ajute sau chestii de genu ca nu se stie ce se intampla. o sa te aprecieze mult daca incerci tu sa te apropii de el cu pretextul ca vreti sa fiti amici! nu fi timida succes:*
Nai cum sa cuceresti un baiat fara sai atragi atentia, DOAR daca e el interesat de tine
Depinde de baiat, dar eu stiam ca baietiilor le place sa "lupte pentru o fata, nu sa se de; a ea pe tava singura, le place sa ii "respingi" asta o sa ii atraga si mai mult!
Eu toti baietii pe care i; am intalnit, cam asta ziceau.acum nu stiu sper ca te; am putut ajuta!:p
Chiar depinde de baiat... dar majoritatea baietilor aleg fete din gasca lor asa ca raspunsul me e stai pe langa el si deveniti buni prieteni...aratai cat de misto esti.(intr-un mod subtil)
Lolkkk întreabă: