Mama ta a facut un lucru foarte bun ca te-a mutat la alta scoala, fiindca aia veche era o scoala foarte slaba, odata ce sora ta nu a luat note mari la evaluarea nationala si evidnet nu vrea sa patesti si tu acest lucru.
mama ta a facut foarte bine sa te mute si tu trebuei sa intelegi ca trebuei sa inveti aici unde esti, fiindca de aici ai toate sansele sa iei note bune la evaluare si sa ajungi la un liceu bun.
La scoala asta nu ai nevoie de colectiv ci sa pui mana sa inveti, ca inveti numai pentru tine.
Buna.Din punctul meu de vedere ai argumentat ok de ce doresti sa te transfere inapoi la vechea scoala.Zic sa ii arati si ei ce a scris aici, iar daca raspunsul e tot nu, din pacate, nu poti decat incerca sa te adaptezi, pentru ca lucrurile sa-ti vina mai usor.
Iar ca fapt divers daca notele de la scoala nu reflecta media la evaluare, asta cred ca e unul din motivele pentru care mama ta te-a transferat, considerand ca de fapt nivelul la care invatati in clasa e cu mult sub cel necesar pentru evaluarea nationala? Cred ca ar fi trebuit sa iti dai mai mult silinta.Sau poate am inteles eu gresit? Este oricum foaarte dificil sa le schimbi parerea adultilor odata ce si-au propus ceva si au luat o decizie. In acelasi timp, ea vine sa va ia de la scoala pe amandoua? Si asta poate fi un motiv, sa fiti la aceeasi scoala pentru a-i veni ei mai usor cu treburile zilnice.
Am fost la aceeași școală anul trecut când eu eram în clasa a 6-a și ea era în clasa a 8-a. Nu mai suntem în aceeași școală. Ea se duce la liceu eu mă duc la școala apropiată de casă aproximativ 15 minute. Și școala veche era aproape făceam 10 minute până acolo. Eu plec și vin singură de la școală nu vine nimeni să mă ia pe când pe ea o duce și o ia.