| PureCherry a întrebat:

Buna Tuturor!big grin De cand sunt mica imi doresc un catelus, dar parinti nu se pot impaca cu ideea.Stau la casa, am o curte mare.nu stiu dc nu imi iau!
Se pare ca acum 2 zile sau 3 nu mai tin bine minte, tata a deschis laptopul si ghici ce? se uita pe oferte de caini! Fericirea mea, nu mai puteam tongue.
L-am intrebat daca are de gand sa imi cumpere un caine! A spus ca se mai gandeste! Bun i-am lasat in pace! dupa o noapte fara somn, ma duc revoltata la tata si ii spun: Te rog Tati sa imi achizitionezi un caine te rog! ( ce mai revoltarelaughing, El mi-a spus Ok! dar pentru. ca exista si un dar( ma miram sa scap fara sa fac nimicwinking Cand incep scoala la toamna sa invat fffffff Bine si sa i-au numai 10sad OOoPs! aici chiar am dat-o in bara! de obicei invat f bine! premiul I nu stiu ce vrea sa fiu olimpica!?!? si inca ceva trec a 8a deci dau examen! nu imi fac probleme, doar ca mai este pana atunci!

Ce sa fac cum sa ii conving mai repede! dau fundita!

Ps: Cainele pe care il vreau este Un Bichon Maltesehappy

Va pup! Multumesc Anticipat!

Răspuns Câştigător
| Ros3Blu3 a răspuns:

Pai poate ti'a zis sa iei numai 10 pentru ca probabil lundu'ti catelusul nu o sa mai ai timp de invatathappy Si dehhh vor si ei o rasplatachatterbox

3 răspunsuri:
| emm a răspuns:

Pei eu cred ca ar trebui sa fii atenta sa nu cumva sa'i superi ca acu' au de ce sa se legelaughing
daca faci ceva, gata nu vor sa-ti mai ia cainelaughing
si pana la urma pentru noi invatamthinking
si eu trec a 8 a:-s
successmug

| cristinutza_8053 a răspuns:

Sp ca vei avea grija de el ca ochii din cap ...blah blah...

| ATHOS a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa mai ai o discutie cu tatal tau in care sa ii explici ca stii ce reponsabilitati trebuie sa iti asumi daca iti cupara un caine. Ma refer la : ingrijire, plimbare, dus cu regularitate la medicul veterinar (este un ciclu anual care trebuie respectat, curatenie, educatia cainelui, etc.
Intra pe net si culege cat mai multe informatii despre rasa. Sau si mai bine du-te la librarie, gasesti carti despre caini.
Si acum uita-te la mine! Vezi ce frumos sunt? Asta datorita faptului ca ai mei s-au ocupat in mod corespunzator de mine! Asa sa faci si tu cu catelusul tau!
Bafta!