| DarKJoKeR a întrebat:

Buna tuturor:D.Va prezint trailerul filmului "Manelien vs Rockdator" by JKRvlogs & Mr. Alluvian.Infruntarea dintre manele si >rock:. This is just the beggining!
http://www.youtube.com/watch?v=kRp5AHyRpZA
Sper sa fie gata cat de curand si filmuletul intreg.Astept pareri sincere;;). Acest filmulet este un pamflet, si trebuie tratat ca atare:D.Si nu, nu sunt manelist:)).

Made by me;;)

4 răspunsuri:
| hândel a răspuns:

Mai bine-ti cauti un alt hobby. Just a thought!winking

| Good Cat a răspuns:

Ar fi o chestie si asta.
Pot veni cu o idee?
Baga si o pitzi pe acolo pentru manele boy, fa rost de o dacie tunata pentru manelist, baga-i niste perne la burta sa para mai gras, pe pitzi sa o pui sa stea cu mana in erectie si la sfarsit fa un dolar mare din carton sau din ce vrei tu si pune-l pe manelist, dar si pe pitzi sa se inchine la el.
Si ca binele - rockerul sa castige povestea sa intre toti 3 in conflict, iar rockerul prin anumite puteri divine sa ii transforme pe manelist in sconcs si pe pitzi in musca sau tzantzar. sau ceva inutil ca practic vorbind nu vad de ce exista astfel de personaje.

| Good Cat a răspuns:

Imbracata o tipa normala dupa un"model" de-asta... e simplu. Fa o masina de carton.
Am idei, cum sa nu... stomacul meu e plin de idei laughing
Mana poate fi si scrantita, ca tot aia e!

| DarKJoKeR explică:

@good cat
wow ce de ideilaughing. din pacate nu prea vad de unde fac eu rost de pitzi cu mana aia a ei in erectie[lol], si nici de masina. i will think about it

@otonis
am destule hobbyuri, multumescwinking. In fond nu e obligatoriu sa va placa tuturorlaughing

Întrebări similare