| Sergyulik a întrebat:

Buna tuturor.De ceva timp sunt singur, mi-am pierdut cel mai bun prieten, care imi era ca si un frate.Am crescut doar cu mama,care lucreaza doar schimbul doi deci e plecata toata ziua, iar noaptea cand ea vine de la munca de multe ori dorm, nici nu o vad.Ma simt singur.Ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| florinell a răspuns:

Salut,mai intai vreau sa iti spun ca si eu am trecut prin asta si oarecum vad ca povestea noastra se aseamana.Iti pot zice ce am facut eu...am incercat sa ma gandesc la lucrurile frumoase din viata mea, la faptul ca nu sunt singur, ca cineva ma iubeste nespus de mult.Incearca sa uiti de acel zis '' prieten'' pentru ca sa fim sinceri fiecare din noi isi face prieteni dintr-un motiv. Incearca sa uiti tot ce a fost, sa vorbesti cu mama ta, si sa te deschizi, sa nu mai tii in tine totul.Pacat ca tii atat de mult la acel baiat iar el nu costientizeaza acest lucru.Ai grija de tine, si daca vrei lasa-mi adresa ta de messenger pe privat sa mai vorbim.Bafta!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iti faci ocupatii, comunici cu cineva pe messenger iti fai cu amic virtual, sau te uiti la un film.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Cred ca ar trebui sa incerci sa iti faci alt prieten, sau poate chiar mai multi. Ocupa-ti timpul cu temele, invata pt.scoala ca mai e pana la vacanta, vizioneaza filme... cauta-ti un prieten...

| SlenderMann a răspuns:

Pai nu sunt sigur dar ar trebui sa o intelegi pe mama ta (lucreaza pentru a avea tu ce manca), si ar trebui sa-ti faci si alti prieteni.

| Sergyulik explică:

Va multumesc din duflet pentru simplul fapt ca m-ati bagat in seama si pentru ca mi-ati dat niste sfaturi.Va multumesc.