anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De curand am inceput liceul si tot vad un baiat pe holuri care nu stiu cand trec pe langa el simt cum ametesc, nu mai stiu sa merg si chesti de genul. Faza e ca e mult mai frumos ca mine si nu cred ca m-ar place...la fizic arat exact opusul lui. Imi este foarte teama sa ma bag cu el in seama desi el e tot de o seama cu mine,sunt mult prea timida pentru a face asta, si am inteles ca si el e foarte timid. Habar nu am ce sa fac sa nu par ca o tampita care se baga singura in seama abordandul cu subiecte care ii displac. Cred ca il plac, pare un baiat gen -ca mine, dar nu ii cunosc personalitatea pentru al judeca in totalitate.El e gen rocker, iar eu -dupa parerea mea cand il vad ma simt ca o pitipoanca in toata regula desi ascult metal si urmeaza sa iau cursuri la chitara electrica.Si faza e ca nici eu nu sunt tipul de fata indrazneata si imi este greu sa socializez cu multa lume, d-apai sa vorbesc cu el. Nu stiu ce sa fac. Niste sfaturi? Ps. daca incepeti cu expresiile de genul vezi-ti de carte, ai timp peste 20 de ani de prieten, sincer nu am nevoie de ele.Cred ca toti la randul vostru ati avut o relatie de dragoste- copilareasca in liceu.

2 răspunsuri:
| Nobody35 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti faci curaj sa il abordezi :d. Pentru ca ai inceput liceul de curand, ai putea sa il intrebi unde este sala de sport sau laboratorul de informatica. Eu nu cred ca exista fete urate, deci nu te mai complexa :*. Iar daca baiatul respectiv e amabil si se ofera sa te conduca pana acolo, inseamna ca ai o sansa happy. Sau ai putea pur si simplu sa vorbesti cu el, despre muzica daca tot te pasioneaza. Mult noroc!winking

| ralucutza2323 a răspuns:

Buna dac el se imbraca tipic persoanelor care asculta acel gen de muzica ai putea sa il intrebi de unde si-a luat un anume obiect vestimentar sau nu stiu eu pentru asculti genul lui de muzica si iti place si vrei sa iti iei si tu si mai departe ati putea discuta despre muzica daca asta aveti in comun.si sunt sigura ca esti o fata frumoasa asa cum esti tu pentru ca fiecare e frumos in felul sau.