| Inn0c3ntgun a întrebat:

De curand mi-am reactivat hi5-ul. Stiu ca multi dintre voi ati avut hi5 dar nu toti stiti ca s-a schimat mult. Intrebarea este: De ce primesc zilnic de la fete straine comentarii la fotografii scrise sub aceeasi forma? Ma cam indoiesc ca acele fete din poza sunt reale dar din cate stiu mai sunt utilizatori care isi fac multe conturi de hi5 si cauta pe google poze cu fete frumoase pentru a castiga vizualizari.
Asadar stie cineva de ce? Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| Dayuuum a răspuns:

Um. ba da thinking Habar n-am ce sa zic in cazul asta.
Poate e una si aceeasi persoana pe mai multe conturi si vrea sa te complimenteze mai mult laughing

4 răspunsuri:
| Dayuuum a răspuns:

Salut.
Chestia asta nu cred ca poate fii argumentata laughing Fiecare cu ce crede. Nu le poti citi gandurile. In schimb cunosc si eu fete care comenteaza la pozele baietilor pe care nu-i cunosc laughing. Asa vor ele, sa te complimenteze poate. Exista mii si mii de tipuri de persoane...dar atata timp cat nu te deranjeaza nu cred ca are rost sa insisti pe subiectul asta ^^ Te pup

| Inn0c3ntgun explică (pentru Dayuuum):

Dar eu nu am spus ca nu au voie sa scriehappy...problema era alta: de ce scriu fete diferite acelasi mesaj sau comentariu? Ca sa nu mai spun ca au aceeasi descriere de la muzica pana la idealuri...si totul copiat cu cuvant cu cuvantlaughing) Nu ti se pare cam ciudat?happy

| Inn0c3ntgun explică (pentru Dayuuum):

Nu sunt sigurhappytotusi nu cred ca fetele sunt asa directelaughing)mai ales la mine in oras unde majoritatea sunt mandrelaughingehh...tot o enigma a ramas dar in orice caz meriti macar o fundita...asa,ca sa-ti rasplatesc efortullaughing

| Dayuuum a răspuns (pentru Inn0c3ntgun):

Eh laughing
Multam ^.^

| Dayuuum a răspuns (pentru Inn0c3ntgun):

Um. ba da thinking Habar n-am ce sa zic in cazul asta.
Poate e una si aceeasi persoana pe mai multe conturi si vrea sa te complimenteze mai mult laughing