| Marileena28 a întrebat:

Buna tuturor! De mult timp imi place de un baiat cu care nu am avut vreodata o conversație, doar i-am cerut mici favoruri, de genul împrumutat de șervețele sau alte chestii mici. Ideea este urmatoarea: Mie imi place mult de el, insa el recent s-a despartit de o tipă, totusi cand era cu ea impreuna, se uita foarte frumos la mine si destul de des.
Acum ca nu mai este cu ea, cam tot la fel face doar ca de la distanță, cand eram intr-un grup si povestea ceva, la mine nu se uita deloc, privea fix persoanele de langa mine, eu parcă eram invizibila pentru el. De multe ori cand il prind ca se uita la mine, intoarce repede privirea.Si atunci cand am nevoie de ceva de la el imediat sare in ajutor (adica daca ii ceream spre exemplu sa inchida geamul ca e frig, in secunda 2 actiona) si da pentru mine inseamna ceva, pentru ca nu toti ma ajuta repede. Dar ....sa fie astea semne ca ma place?

Răspuns Apreciat de Editori
| VoidEternal a răspuns:

Ofera-i semne că îl placi. Stai mai mult pe lângă el, zambeste-i, încearcă să vorbești cu el. Și vezi cum reacționează. Dacă începe să fie mai cald și atent cu tine ești pe drumul cel bun. Dacă nu, fii mai directă. Nu e nicio rușine in a-ți arăta simpatia față de cineva. Nu mai suntem în cretacic.

2 răspunsuri:
| StratulatVictoeEugen a răspuns:

De ce nu-ti vezi de scoala?

| Marileena28 explică (pentru StratulatVictoeEugen):

Si daca nu as fi la școală?

| jnjsbcjsjsssss a răspuns:

Depinde,totusi ar trebui sa ii spui asta.Nu mai sta dupa el, trebuie sa ii spui ce simti pentru el. Daca te refuza, asta e mergi mai departe.