Pai dupa ce ai povestit tu si ce au spus useri de pe TPU, se pare ca amica ta are o problema, si nu orice fel de problema. Eu una cred ca ceva, dar ceva mult mai straniu ii s-a intamplat. Insa nu sunt sigura, mai bine investigheaza tu putin si dupa aia poate tragi o concluzie. Mult noroc.
Poate doar si-a imaginat.
Poate te-a mintit.
Poate. nu mai stiu
Cert este asta.Si eu stau pe o strada de langa cimitir. Petrec foarte mult timp in cimitir cand sunt suparat.Asta ma face sa ma eliberez de probleme.
Fiind vremea urata, poate prietena ta a alunecat.
Uite, chiar nu stiu ce sa cred.Pentru ca se intampla tot felul de chestii ciudate in vremurile de azi.
Dar incearca sa o privesti in ochi. Ochii nu pot minti!
Imi pare rau ca nu am un raspuns exact dar m-ai derutat.
Uneori o sperietura te face sa te gandesti la un anumit lucru si se poate ca ea sa fi fost speriata sau sa se gandeasca la ceva si sa nu fi remarcat fe a facut. Mie mi se intampla uneori mai ales in ora de romana.Sau o varianta mai rea adic drogurile care produc si pierderi de memorie.
Eu sper sa fie prima varianta si sunt aproape sigur.
Gandeste-te ca si tie t-i s-a intamplat asta macar odata.
Pey probabil ca daca se simte asa ori o fi visat sau... daca chiar o fia devarat poate ca o fi lesinat sau ceea ce ar fi mai putin probabil o fi lovit-o cineva in cap dar ce cred eu ca r fi ar fi ceva care poate o sa ti se para ciudat dar asta e explicatia cea mai probabila:poate ca ea a zis ca nu-s tâi-a âamintit deoarece ii era frica sa spuna(poate a fost violata0 si poate ca vrea sa vb cu tine dar ii este frica poate crede ca nu o intelegi sau chestii din astea cel mi bine ca sa afli e sa o sutii sa ii zici ca o crezi si sa incerci sa afli cat mai multe infomatii... sper ca te-am ajutat
Se drogheaza/bea/fumeaza? este in depresie? are probleme psihice sau cu calciul? poate a lesinat... se intampla sa nu`ti dai seama dintr o data nu te mai tin picioarele si cazi...
nu stiu... de ce nu face un control? oricum e bine sa mai treci pe la psiholog din cand in cand si eu am fost...
Maaaaaaaaaaaaaaaaai plictisit cu atatea pagini de istorie puteai sa zici si u mai scurt in doua treiranduri si nu atatia de "cica" ca asta-i cel mai inervant si sigur te pacaleste.
nu stiu nici eu ce sa cred... poate ca in timp ce dormea, s`a trezit, devenind somnambula ))
Iti spun simplu desi nu cred ca ma vei crede iti spun: ea cred ca a citit o chestie care cine stie ce a patit iti jur ca exista ori o fi vreun mort incantat la viata ori satana s-a aratat ei nu stiu dar eu iti zic sa chemi popa poete sa fie posedata ai grija nu snebun asta e adevaraul dar sper sa nu fie
Am gasit un site despre iphone apps si vreau sa stiu daca cineva a folosit acest site: http://www.bestappiphone.com
Sa stii ca se intampla de astea si nu e de irare! uneori oameni au o zi sao veste proasta se gandesc la chestii din nainte ca si cum a murit cineva si de astea si simte sa se duca la cimitr! Probabil chiar a cazut si si-a pierdut cunostinta dar tot e ciudat cum d nu s-a speriat cand s-a trezit din cazatura! In fene sprijino si spune-i ca esti gata si ibera sa o asculti ce are pe suflet! Sper sa te ajut cu ceva! pAA te pup si ai grija@!
Multumesc tuturor, pentru ideile voastre, ma ajutati foarte mult in aflarea acestui incident. Insa va reamintesc ca prietena mea este complet sanatoasa, nu fumeaza si nu se drogheaza, si nici vorba ca bea! O cunosc foarte bine. Apoi ce sa spun, am niste semne de intrebare, unul dintre voi a spus ca poate fi posedata, Doamne fereste, insa daca era asa nu mai venea la scoala. Exact ca in filmele alea. Nu are iesiri, chiar deloc, ba chiar devenise mai despteapta parca, si stabila dupa ore. Adica dupa ore devenea foarte tacuta si inchisa in ea. Va rog dati-mi cat mai multe idei