| Andre a întrebat:

Din cauza unei prietene de-ale mele care mi-a aratat un videoclip cu Justin Bieber acum nu mai pot sunt obsedata din nou dupa el si am incercat dar nu imi poate tece! Se spune ca vine in primavara in Romania dar daca ma duc la concert morr dupa el lesin (DOAMNE ) pe acolo va rogggggg ajutati-ma sa sap de obsesia asta! DAU FUNDAAA URGENTTT!

Răspuns Câştigător
| ALEXANDRA1356 a răspuns:

Uita-te la filmuletele lui dinnainte sa fie ""jmen"=)), si iti va trece iubirea x_X
Gen : http://www.youtube.com/watch?v=eQOFRZ1wNLw
http://www.youtube.com/watch?v=5yIGhsydtUQ&feature=channel etc. =)) =))
+ oricum nu o sa fii vrodat cu el (dar macar fii optimista).
Nici el nu stie cate gagici are =))))

11 răspunsuri:
| κλάους a răspuns:

NU e din cauza colegei tale ci din cauza TA. LASA-l sa plece... e vedeta... toate fetele il "iubesc". Chiar daca ar fi sa isi aleaga o fata din toate fanele lui, ai avea 1% sanse sa te aleaga pe tine, sau cel putin sa afle de tine, crede-ma lasa-l in pace si traiesteti viata in realitate Nu in vis.

Răspuns utilizator avertizat
| AɱαȥιɳɠʷᵒʷAɳιɱαTҽ a răspuns:

JB... nu vei avea niciodata o sansa cu el. de ce sa il iubesti daca nu l-ai intalnit niciodata? E smecher la TV normal stau iia 10 ani sa il faca sa arate macar putin bine in real o fi un ingamfat fara chiloti in cur laughing. Si acum ca sa iti spulber orice speranta... JUSTIN BIEBER E GAY! x_X

| LittleTweety_6502 a răspuns:

Ti se potriveste nickul, chiar gandeesti ca un copilashee hee.
Tu nu ai nevoie de JB, ci de un psiholog sau de cineva care sa te trezeasca la realitate.

| Andre explică:

Bah prostule de Klaus cum adica am 1% sanse sa fiu prietena lui! Esti chiar prost la faza asta cum adica n uam sanse adica daca l-as cunoscte sigur cred ca asa avea sanse! DOAR CRED!:-ss desi as vrea cu adevarat! Nu e treaba ta! Si voi incerca sa il uit! MULTUMESC ANTITIPAT CELORLALTI!

| EllyCA a răspuns:

Si ce daca ca ti-am aratat! vezi-ti de cealalta obsesie ( andrei )!

| EllyCA a răspuns:

Nu te mai lua de el! adica de klaus

| Andre explică:

Bah Elife e treaba mea de cine ma iau si cu Andrei suntem doar prieteni dar in curand cine stie ce se va intampla si nu e treaba ta de cine ma iau sau nu vedeti de matematicaa si lasa-ma in pace da?! ti-e clar?

| Andre explică:

Aveti mare dreptate multumesc ff mult ca ma-ti readus la normal!laughinglaughinglaughing

| AmphetamineGirl a răspuns:

Esti "emo" si iti place justin biberon? raised eyebrows rolling on the floor

| Andre explică:

Cand mi-a placut de justin nu eram emo copilu' si oricum am trecut de etapa aia! NU MAI IMI place JUSTIN BIEBER si da sunt emo... vreo problema?