| Robertamirela23 a întrebat:

Buna tuturor, e o intrebare cam stupida. De 6 luni sunt impreuna cu un baiat, in utimul timp imi pune mana pe picioare dar azi mi-a pus un pic m-ai sus. I-am luat repede mana. Ce semnifica asta?

Răspuns Câştigător
| Epigonul a răspuns:

Nu este neaparat prea devreme.Gandeste-te ca aveti jumatate de an impreuna, este mult.Deja va cunosteti foarte bine, nu mai asculta de "ala si de aia " care spun ca este prea devreme.Si pana la urma atata timp cat exista protectie in timpul actului sexual, nu vad problema.El este si baiat, iar la baieti aceasta pofta este mult mai accentuata decat la fete. Daca a stat 6 luni cu tine si nu ti-a cerut sa faceti sex inseamna ca tine la tine, spun eu! Dezbateti problema amandoi, aici pe TPU sfaturile care le primesti sunt nule.

25 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Dupa 6 luni de relatie semnifica ca ar vrea ceva mai mult de la tine

evenso
| evenso a răspuns:

Te pune la incercare, ori vrea sex. big grin

| Robertamirela23 explică (pentru evenso):

Multumesc

| evenso a răspuns (pentru Robertamirela23):

Cu placere.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Cred ca vrea sa mergeti mai departe. Vrea ceva mai intim, cred eu.
*-*

| deeyutzza94 a răspuns:

Cred ca isi doreste ceva mai mult cu tine si vrea sa vada cum reactionezi si tu.

| Epigonul a răspuns:

Esti de 6 luni impreuna cu el, ce crezi ca semnifica acest lucru? Baiatu' transpira langa tine si tu intrebi ce semnifica? laughingCu prima ocazia cand pleaca mama si cu tata de acasa, fa-i o invitatie, restul vine de la sine!

| Robertamirela23 explică (pentru Epigonul):

Amandoi avem 17 ani si e prea devreme

| Robertamirela23 explică (pentru Epigonul):

Multumesc pentru sfat

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru Epigonul):

Probabil ca asa te-ai nascut tu; tata a rabdat cat a rabdat si te-a facut cu mana sub fusta, la 9 luni dupa ce mama ta implinise 17 ani. Pofta-i pofta a lui, dar ce urmeaza cu ea, trebuie gandit.

| EmySweety a răspuns (pentru Epigonul):

Are 17 ani si tu o sfatuiesti sa ii satisfca aluia fanteziile? gandesti putin?

| Epigonul a răspuns (pentru Neagu_Fanica_1980):

Eu zic sa te linistesti ca nu ai idee despre ce vorbesti nici cat negru sub unghie.Au 17 ani amandoi, aproape 18, sunt destul de maturi pentru asa ceva.Sunt impreuna de 6 luni,se cunosc foarte bine,nu vad unde este problema daca intretin relatii sexuale, repet, atat timp cat o fac protejat, cum bine am precizat si mai sus, dar se pare ca te-ai gandit intai sa faci atac verbal decat sa citesti mai atent comentariul.Care este diferenta daca fac sex la 17 ani sau la 18 ani, cum presupun ca esti de acord la aceasta varsta, nu? Crezi ca dupa ce implinesc 18 ani vor avea o experienta de viata mult mai semnificativa decat acum la 17? Eu zic, ca dupa o relatie de 6 luni,ea poate sa decida singura daca baiatul este destul de serios incat sa faca acest pas. Daca nu se simte pregatita asta e altceva.Din nou,cum am spus mai sus, totul depinde de ea, parerile de pe TPU sunt nule, dar repet, ai inteles din ceea ce am scris ce ai vrut.Te-am salutat!

Limba romana e data naibii; are mai multe intelesuri si fiecare, in functie de cat in duce capul, intelege ce vrea.Chiar si un epigon.

| Epigonul a răspuns (pentru EmySweety):

Dar la ce varsta dupa parerea ta ar trebui sa ai primul contact sexual? La 22? Uita-te in jurul tau putin, observa in ce lume traiesti, nu mai este generatia "o facem dupa nunta" nu, acum este generatia "o facem inainte de buletin" asa ca ceea ce am spus este nesemnificativ.La 17 ani vreau sa cred ca esti destul de matur pentru acest pas,dar nu stau sa ma cert,aici este internet,fiecare are o parere, nu-ti convine, problema ta, nici mie nu imi convin multe pareri care le vad aici si daca as sta sa le critic pe fiecare dupa bunul plac mi-as lua suspend probabil. Explicatie mai clara i-am dat-o lui Neagu, deci nu are rost sa ma repet.Numa' bine!

Educatia sexuala nu se face pe TPU si trebuie luata ca atare.Trebuie sa judeci cu mintea ta daca e timpul sa te joci cu cocoselul, daca o faci in pat sau in tufis, daca organismul tau chiar simte nevoia(si nu al lui), samd. Dupa parerea dtale trebuie sa ne cotaim pentru ca suntem in epoca vitezei.A mai fost o perioada cand adolscentii cereau sa faca sex inainte de a incepe razboiul nuclear.Scoala nu face numic pentru a-i face pe copii si adolescenti ce inseamna copularea ca dorinta si ce inseamna iubirea fizica in urma dragostei impartasite reciproc. Aici e cazul nelamuririi unei tinere de 17 ani. Dar, dupa dta, copii care fac copii s-o faca liberi pentru ca este generatia sexului,, inainte de buletin,,.Ti-as dori sa faci,, educatia,, asta fetitei tale.

Asta am incercat si eu s-o fac sa-nteleaga, ca nu trebuie sa depinda de cineva, nu trebuie sa asculte de parerile altora in ce priveste actul sexual, daca ea se simte pregatita pentru acest pas sa il faca, iar dupa 6 luni cu prietenul ei cred ca este pregatita.Nu a spus nimeni ca trebuie sa faca copii,tocmai asta am precizat si eu, dar din nou problema pusa de mine a fost gresit inteleasa,chiar am tinut sa precizez, ca atat timp cat o fac protejat, nu vad problema. Observ ca vorbiti din perspectiva unui parinte, este de inteles sa nu va convina, niciun parinte nu ar dori ca fata lui sa faca sex la 17 ani, eu vorbesc din perspectiva unui tanar si vad foarte bine ce fel de generatie este la momentul actual, dar trebuie sa intelegeti ca astea sunt timpurile, fie ca vreti fie ca nu. Daca veti fi un parinte din acela care isi va tine fata din scurt si ii va permite sa iasa cu un baiat abia la 18 ani si atunci de mana cu mami nu veti avea de castigat, deloc, ba dimpotriva.Nu am instigat-o sa faca sex, am incercat s-o fac sa inteleaga ca nu este ceva grav sau iesit din comun, cat timp se protejeaza si au grija.In fine, probabil avem opinii diferite, poate gresesc eu, cam atat am avut de spus.

| Robertamirela23 explică (pentru Neagu_Fanica_1980):

Va multumesc pentru sfat

1/Nu am explicat ca sunt parinte2/Daca baiatului i se incing testicolele nu inseamna ca fata( indiferent de varsta) trebuie sa-si piarda inocenta, lasandu-l s-o penetreze,, protejat,, 3/ indiferent de varsta exista apropierea sexuala, tendinta de cunoastere prin empatie. A iesi cu un baiat nu e o problema. Depinde unde merge si daca face altceva decat sa se imbratiseze, sa se sarute. o fata punea intrebarea ce tip de bere sa bea cu baietii ca sa nu se faca de rusine.Iti poti imagina continuarea.Si nu vaginul tau va fi afectat, mai ales daca va fi facuta posta.O fetita de 12 ani s-a,, cuplat,, cu unul de 19 ani. Dupa tine, normal. Dupa mine, viol. Flacaul fost in calduri, a roit-o. Unul care gandeste ca tine.Care nu-i pasa de ce se intampla cu o fata, vezi Doamne, daca se protejeaza.Si ca sa terminam contrarile, tu vezi-ti de,, tupped,, oile tale, eu imi vad de ale mele.Bye, bye.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru Robertamirela23):

Ok si gandeste inainte de a trece la fapte. Ai toata viata inainte sa faci dragoste adevarata, nu pentru ca il ard testicolele pe prieten, maine putand fi un altul prietenul tau.

Ma obligi sa iti raspund din nou si din nou chiar daca nu vreau s-o fac. Ceea ce spui tu este contrar la tot ceea ce am insirat mai sus, vorbesti fix altceva, ocolesti total subiectul, mi-ai inteles TOTAL gresit intentiile."O fetita de 12 ani s-a,, cuplat,, cu unul de 19 ani. Dupa tine, normal. Dupa mine, viol" ce te face sa spui asta? Acum ma faci si pedofil sa inteleg? Controleaza-te! Am mentionat eu asa ceva? De ce vorbesti aiurea in numele meu?"Unul care gandeste ca tine.Care nu-i pasa de ce se intampla cu o fata",asta e ceea ce ai inteles tu din ce am scris eu? Gandesti putin cand citesti cateva randuri? De ce vrei intr-una sa victimizezi fata in cazul pus de tine? Crezi ca daca ar fi vorba de o sarcina accidentala,numai fata ar avea de suferit? Nu te gandesti ca amandoi au de suferit? Ca amandoi isi ruineaza viitorul? Sau in opinia ta,baiatul in cazul asta,evident o abandoneaza? Inteleg ca vorbesti la modul general,dar vorbeste in numele tau cand o faci,nu te da rotund ca si cand ai cunoaste intentiile tuturor,ca nu ai dreptate. Vorbesti despre fata in permanenta ca de o victima,crezi ca ea nu are creier sa gandeasca, crezi ca nu stie ce este mai bine pentru ea? Sau crezi femeile atat de proaste? Asta e ultima data cand ti-am raspuns, vad ca nu reusesc sa o scot la capat, orice ar fi tu imi intorci total cuvintele, indiferent de inteles.Sa ai o seara placuta!

Revin la tine. Deci o inveti tu, mare cotaitor, ca gata trebuie sa treaca la treaba ca transpira baiatul langa ea. Daca ai fi, tu, fata si te-ar marli ca transpira gagiul tot asa ai recomanda? Nu astept raspuns ca te ignor!

Hai siktir!

| Robertamirela23 explică (pentru Neagu_Fanica_1980):

Multumesc mult, aveti mare dreptate

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru Robertamirela23):

Ok. Mi s-a acrit de sfaturile in care fata sa cedeze ca e marlanu in calduri, de parca toate trebuie(la dorinta lui) sa se faca curve.Nu zic ca n-ar fi si fete care se arunca singure in penis; e alegerea lor chiar daca nu au inca habar cum sau cand trebuie inceputa viata sexuala.

| Epigonul a răspuns (pentru Robertamirela23):

Nu este neaparat prea devreme.Gandeste-te ca aveti jumatate de an impreuna, este mult.Deja va cunosteti foarte bine, nu mai asculta de "ala si de aia " care spun ca este prea devreme.Si pana la urma atata timp cat exista protectie in timpul actului sexual, nu vad problema.El este si baiat, iar la baieti aceasta pofta este mult mai accentuata decat la fete. Daca a stat 6 luni cu tine si nu ti-a cerut sa faceti sex inseamna ca tine la tine, spun eu! Dezbateti problema amandoi, aici pe TPU sfaturile care le primesti sunt nule.

| xDariuss a răspuns:

Oare ce semnifica? Vrea si el ce vrea orice barbat!
Relatie fara sex nu exista(decat daca ai 14-16 ani), doar sex fara relatie se poate.
Nu mai fii asa speriata. Ciao!