| Adina_6186 a întrebat:

Buna tuturor
Eu am avut un prieten sinu prea ne'am inteles in primele 2 3 saptamani nu stiu eram unpic asa distanti si am zis sa facem o pauza
dar dupa cateva zile ne'am impacat pentru ca nu putem sta unul fara celalalt si dupa tot asa el era gelos se supara din orice si ieri iar ne'am despaartit sad si acum iisimt lipsa vreau sal strang
in brate si el pe mine dar amandoi stim daa ne impacam iar, iar o sa fie asa ce sa fac cand il vad imi vine sa fac orice dar trebuie sa ma controlez si mi-e frica tin foarte mult la el sad ajutati-ma va rog [-o

4 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

Off...Incearca sa ii spui ca nu poti traii fara el si sa nu va mai certati niciodata...Si app spune-i si ca il iubestiwinkingBafta:X

| SweetySweet a răspuns:

Iubirea e prea mare. Te inteleg.
Eu zic sa faceti o pauza mai lunga si sa va combinati mai incolo cand se v-or linistii apele, poate atunci va fi mai bine pentru aman 2.
Spune-i ca, cu gelozia nu rezolva nimica. Daca e gelos sa fie gelos din motive serioase.nu din toate prostiile, ca va pierde mult si cand isi va da seama poate nu va mai putea face nimic.

| Razvanus a răspuns:

Pai eu zic sa te impaci cu el si sa i spui te rog frumos sa nu ne mai certam pentru ca mie nu imi place de loc si daca nu merge mai scrii tu aici si ma mai gandesc eu ok? a da daca nu merge asteapta putin timp ca poate i se face dor lui de tine bine?

| AnaMaria_3737 a răspuns:

Pai. il iei de o parte si ii spui ca vrei sa discuti ceva cu el.ii spui ca vrei sa vorbiti serios despre relatia voastra.