Normal trebuie sa le iei cam o luna, si apoi poti sta linistita in leg cu sarcina...nu sunt sigure in schimb suta la suta. mai bine ceri si parerea medicului.pot fi ele cele mai "usoare", dupa cum ai zis, dar organismul nostru e diferit. poate mamei tale ii erau bune, dar nimeni nu iti garanteaza ca vor fi potrivite si pentru tine. bafta
Ai dreptate, dar am citit pe net un forum si spunea ca, dupa 15 zile poti avea contacte..acum nu stiu ce sa zic ca deja am omis aceasta greseala aseara si imi este un pic panica sa nu raman dar parerea mea daca tot iau conceptionalele ar trebui sa si faca efectul bine pentru ca am vazut cum au evoluat aceste 12 zile si imi este bine, ba' chiar pot spune ca se regleaza. Eu INTOTDEAUNA m-am luat dupa simturile mele si dupa evolutia organismului/corpului. Parerea mea este ca numai noi ne stim corpul cel mai bine si stim ce suporta si ce Nu!
Bon,nu te contrazic..toti stim ce e mai bine pentru noi, si nu vecinul sau prietenul...dar totusi tine cont si de faptul ca pe forum, aici sau oriunde mai citesti e prea putin probabil sa dai de un doctor adevarat..toti se dau ca stiu de toate, dar in final intelegi tu. parere personala, nu renunta la doctor. apropo, ce am scris in primul comentariu e adevarat.chiar azi am mers la doctorita, cu aceeasi problema ca a ta si mi-a confirmat. tu decizi.