| princess01 a întrebat:

Buna tuturor... fac un studiu de caz si vreau sa imi spuneti filmele, serialele, cantaretii, persoanele care va inspira(jucatori de sporturi, modele, artisti etc)cartile si actorii preferati. Insa trebuie sa fie straini, nu romanesti, pentru ca fac acest studiu la scoala la o lb. straina.Ar fi trebuit sa intreb colegii din scoala, dar e vacanta asa ca nu prea am pe cine sa intreb. Am nevoie de minim 10 raspunsuri, iar daca le primesc primiti fundite toata lumea.

2 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Din pacate nu poti da funda toturor, insa nu asta conteaza. Am sa iti spun preferintele mele pentru a te ajuta cu studiul de caz.
Filme: The Texas Chainsaw Massacre, SLC Punk, Autopsy, The Night Of The Living Dead, The Filth and the Fury, Sid and Nancy, Trainspotting, Requiem for a Dream
Seriale: Supernatural, Misfits, Weeds, L.A. Ink, Miami Ink
Cantareti (trupe): My Chemical Romance, Green Day, Nirvana, Misfits, Black Flag, Leathermouth, Iron Maiden, Escape the Fate, Avenged Sevenfold, Led Zeppelin, Guns'n'Roses, The Clash, The Beatles, Mindless Self Indulgence
Persoane: Kat von D (tattoo artist), Gerard Way, Frank Iero, Kurt Cobain, Billie Joe Armstrong (musicians), Stephen King, Dean Koontz, Irvine Welsh (scriitori)
Carti: Cimitirul Animalelor, Misery, Shining, Christine (Stephen King), Trainspotting, Esctasy (Irvine Welsh)
Sper ca ti-am fost de folos. Succes cu studiul! happy

| gaborlaur a răspuns:

Buna, iti recomand www.imdb.com (internet movie data base) si wikipedia unde poti gasi multe articole scrise in engleza si romana. Iti recomand sa te documentezi in legatura cu Elvis Presley, Marlon Brando, Al Pacino si Robert De Niro (pe wikipedia). Filmele mele preferate sunt "The Pianist" din anul(2002), "The Book of Eli" din anul (2010), "I Am Legend" din anul(2007),"Ghost" din anul (1990) si mai gaseste tu cateva filme care merita revazute la infinit. Filmele pe care ti le-am enumerat pot fi gasite pe www.imdb.com si ti le recomand sa le si vizionezi. Daca vrei iti mai dau niste liste, doar ca acum am scris din cap. Succes!