| IIIx333III a întrebat:

Imi place de un baiat, de la aceeasi scoala cu mine, dintr-o clasa foarte buna prietena cu clasa noastra. Il cheama Robert, si este genul rebel...Eu sunt la fel si am auzit ca prietenul lui cel mai bun i-a spus unei prietene de-a mea ca ma place. Si eu il plac... putin. Acum ceva timp am vorbit cubaiatul care a raspandit zvonul ca ma place, si a spus ca el nu a spus nimanui, si ca are pe alta. Acum, eu mi-am facut sperante inutile. Oare e posibil, macar un pic, sa ma placa?
Apropo: cand e cu mine, ma trateaza altfel, se da la mine, intr-un fel ciudat. Eu rad de el, el rade de mine, e ciudatlaughing
Funda Mersi Mult.

3 răspunsuri:
| madycumada a răspuns:

Buna!
Daca se da la tine, este posibil sa te placa. Sperante inutile/? Nu cred... Intreaba'l pe el daca chiar are pe cineva. Nu te lua dupa altii. Daca are pe altcineva, lasa'l in pace, dar, daca nu are pe nimeni incerca'ti norocul. Cine stie? O zi frumoasa!

| heroforyou a răspuns:

Pai vb cu el despre ceea ce te intereseaza intr-o pauza, mai in gluma mai in serios si iti dai tu seama daca teplace sau nu, doar esti fata desteapta, nu?

| Cory_3470 a răspuns:

Bunahappy

daca acel baiat chiar te trateaza alfelhappy inseamna ca totusi are un sentiment aparte pentru tine... si chiar poate sa ii placa de tinehappy si nu vrea sa recunoascahappy si intreaba-l si pe el oare ce parere are si daca ai vreo sansa sa fiti impreuna... dar intreaba-l cand sunteti singuriistraight face

Succes! kiss

funditasmug