| skriil a întrebat:

Buna tuturor. In aceasta vacanta de vara mi-am propus sa le dovedesc parintilor mei, dar si mie ca sunt capabila sa fiu o adolescenta independenta financiar.As vrea sa ma ajutati cu pareri. Din ce pot castiga bani? Ma intrebam daca exista vreo solutie cu blogul,ori cu un site al meu de care sa ma ocup, sau poate web designer. Sunt foarte curioasa. Chiar vreau sa strang bani pentru un liceu bun si pentru mine personal.Parintii au destule probleme, nu ma pot ajuta mereu. Poate ma puteti ajuta cu ceva. Va multumesc mult. Ofer funda!

6 răspunsuri:
| logatcamembru a răspuns:

Mai bine lucreaza la inpartit pliante..mama i sefa acolo si se castiga bine, pe luna ..intereseaza-tebig grin

| skriil explică (pentru logatcamembru):

Ar fi dragut. Sunt pregatita sa incerc orice. Dar depinde si cat se castiga si unde sa impart pliante,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot sunt o adolescenta capabila financiar lucrez la restaurantul mamei laughing

| skriil explică (pentru anonim_4396):

Foarte tare. Succes cu asta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru skriil):

Mersi asa citeodata o mai ajut

| Costeschi_Maria_1990 a răspuns:

Reprezentat la avon sau oriflame sau ceva de genu.Sau imparte pliante.Alta varianta e sa iti faci un blog unde sa faci poze hainelor pe care nu le mai vrei si le poti vinde!:d