anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor, in primul rand sa va spun ca intrebarea asta o sa fie foarte copilaroasa. rolling on the floor
E un copil la mine la liceu si nu ma lasa in pace deloc, cand suntem la stiinte (el sta in spatele meu) ma striga, arunca chestii in mine si imi spune ca ma iubeste si chestii din astea.

M-a exasperat, mereu se holbeaza la mine si vrea sa imi dea cu palma peste fund, i-am zis de atatea ori si nu intelege. Acum, voi credeti ca e din ala de nu va renunta deloc si o sa ma tot bata la cap? Pe snapchat imi trimite mesaje, la scoala ma innebuneste, daca il vad pe strada zambeste si imi zice ceva gen: "Andreea you beautiful b*tch."

Daca nu ii raspund in 5 secunde si am vazut mesajul de l-a trimis pe snapchat incepe sa scrie de nu stiu cate ori "oi", care in engleza inseamna ceva de genul "bai', dar nu in modul ala rau, gen cand vrei sa atragi atentia cuiva. E nebun la cap, imi trimite mesaje sa vin la el ca fumeaza cu unii si chestii.

I-am zis sa inceteze si a zis ca nu vrea, l-am intrebat de ce e asa disperat si face el: " Pentru ca imi place de tine iubito, esti superba.", in fine, in engleza suna mai normalrolling on the floor.

Nu stiu, acum ziceti voi, e normal asa ceva?

1 răspuns:
| T0T a răspuns:

Mai mult e disperare decât iubire. Are anumite probleme, probabil e de-a dreptul obsedat sau doar face mișto deși puțin probabil.