| Kiduuuu1445 a întrebat:

In primul rand va cer sa ma credeti, pentru ca nu e o intrebare inventata. happy. Am un fratior de 9 ani (A.), o sora de 11 ( M.) si un frate de 16. (F). Ii iubesc mult dar eu si fratele meu, de 16, nu mai stim ce sa facem cu,, cei mici". A. a inceput sa se uite la filme mai deocheate, ca sa zic asa, si sa faca prostii. A incercat sa faca ce vede in filmele alea cu un baietel, mai mare ca el cu un an. ( Jur ca e adevarat! ). Cum sa-i explicam ca nu e bine ce face? Sora noastra, M. are 11 ani si deja se taraste cu toti baietii prin scari. Ultimul ei prieten a avut 14 ani si i-a propus sa faca sexstraight face ( Din nou, jur!). Ea nu e ca celelalte fete, care se joaca prin fata scarii si bla bla bla. a inceput deja cu baietii, si nu asa, simple prietenii, se saruta cu ei, etc. Si de cand i-a propus baiatul acela ce i-a propus, se simte foarte importanta si vorbeste cu noi despre thinking metode de contraceptielaughing. E bine ca se intereseaza, dar E PREA MICA! Cum sa le explicam ca nu e bine si sa-i dezvatam de aceste obiceiuri? E normal ce fac sau am imbatranit noi?laughing Va rog, ajutor!

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ClaraZ a răspuns:

O bataie de la parinti si gata.oh go on

| idontknow a răspuns:

Mie mi se pare grav, eu cred ca atat tu cat si parintii tai le-ai acordat prea multa liberate, ei stiu ce se intampla? luatia masuri eventual chiar consulati un psiholog(cum a spus si madalina), iar tu cand ai vazut-o cu baietii de ce ai mai lasat-o sa iese? sa se sarute cu ei? are 11 ani, este o copila aveti grija de ei. iar in privinta celui mic astfel de lucruri le putea vedea de la tv, sau poate si la tine daca priveai.este foarte important ca un copil sa iti copieze comportamentul, evident unul bun, iar daca cu vorba buna nu reusesti o palma la fundulet nu strica! eu mi-am spus parerea mea! multa bafta.

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Asa sunt acum te cred ca e de asteptatoh go ondar nu stiu pedepseste-i tine-le discursurihappydepsre ce nu e binehappythinking nu sunt experta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

WOW! Eu zic ca ar trebui sa le spui parintilor.Este, poate, o decizie mai grea dar e pentru binele lor.Sau poate ar trebui sa discuti cu ei.La o varsta asa fragedaaa...Pai no, raman la prima idee(Sa le spui parintilor). Ar fi mullttt mai bine.
Bafta! Te pup:*big grin

| marinaforic a răspuns:

Cu vorba buna sigur nu vor intelege asa ca trebuie sa le spui parintilor despre ce e vorba