| frumusika1 a întrebat:

Buna tuturor!
In urma cu 33 de zile mi-a venit si mie pentru prima oara menstratia(la 13 ani ) am auzit ca prima oara iti curge foartye mult, insa, la mine nu a fost de loc asa a curs cam o picatura la 3 ore(foarte putin, zic eu) acum insa nu mi-a mai venit, in a28a zi am avut dureri groaznice si am stat numai in pat, 2 zile la rand si niste scurgeri maronii, si zilnic de la a28a zi am avut apoi secretiii albicioase, cum aveam inainte sa imi vina menstratia. Ce se intampla cu mine? De ce nu mi-a curs mult cum se spunea? Si de ce inca nu mi-a venit desi am dureri?
Va multumesc tuturor ce raspuns la intrebare, cea ce ma lamureste cel mai bine va primi o fundita de la mine si ceilalti vot inteligent+folositor.
Numai bine!

2 răspunsuri:
| Mikaela a răspuns:

Sall! Exact asa a fost si la mine cand mi-a venit.Am avut dureri ingrozitoare si nu te ingrijora ca nu ti-a venit a doua luna, pana se va regla el va dura ceva timp.Mie nu mi-a venit mult de la inceput si asa sunt si acum, deci nu te ingrijora.Nu la toate fetele vine la fel de mult.Suntem diferite, nu avem acelasi organism, si nu te mai lua dupa ce zice ''lumea''. Good luck happy

| alexanelly a răspuns:

La fiecare fata este diferit, avand in vedere ca ti-z venit penrtru prima data de aceea tz-a curs ff putin, de ex la sorma mea cand i-a venit s-a simtit extrem d rau si au dus-o ai mei la spital.Can esti la inceputul menstruatiei aceasta este neregulata, dureaza o perioada pana cand o sa iti vina in mod regulat la anumite zile distanta, si o sa te tina un numar aproxximativ fix de zile. Durerile pe care le ai sunt normale, insa peretele uterului nu s-a ingrosat ff mult, si de aceea nu are ce sa se rupa, si ai aavut doar putine scurgeri maronii.Nu trebuie sa iti faci griji, de ex daca durerile persista si secretziile albe vor avea un miros neplacut este cazul sa te duci la medic.Incearca sa iei de la farmmacie pastile pentru dureri menstrule, iti vor atenua durerile. Pupici