Stai linistita nu se intampla nimic:*...mie prima oara m-a tinut doar doua zile si a 3 foarte putin si nu mi-a curs nici mie mult apoi 2 luni aproape nu mi-a venit deloc.Stupa pana la 2 ani de zile de cand il ai nu iti vine fix dupa 28 de zile, poate sa-ti vina mai repede sau poate mai tarziu chiar si cu 2 saptamani, cum ti-am zis mie mi-a intarziat aproape 2 luni:*
Cred ca e bine sa te duci la un ginecolog...pentru ca scurgerea maronie reprezinta de cele mai multe ori o infectie.ginecologul nu te v-a controla daca esti virgina u vb cu el si iti v-a da niste pastile.cat despre secretia albicioasa, aia e in ordine oricine are asa Bafta
Asa se inatampla la inceput.
La inceput menstruatia vine neregulat si nu in cantitati f mari ( la unele persoane. Fiecare e diferita in felul ei
Ai amntit de un lichid albicos : acela e un lichid premenstrual. Deci fara grija
Secretiile maronii anunta venirea ciclului deci din nou fara griji. Frecvent se mai intampla sa te doara burta .
In perioada menstruatiei nu este indicat sa faci efort cum ar fi sa alergi f mult sa ridici lucruri grele sau lucruri de genul asta.
Fiecare fata e diferita in felul ei asa cum am mai spus. Unele au dureri altele nu sau altele au dureri inainte sau altele dupa; unele le vor aparea cosuri pe fata inainte sau dupa sau chiar in timpul mensutratiei de ce nu .
In concluzie nu terbuie sa iti faci griji iar daca esti putin speriata vorbeste cu mama ta .