| Blackwoman27 a întrebat:

Buna tuturor!
In urma cu 33 de zile mi-a venit si mie pentru prima oara menstruatia(la 13 ani ) am auzit ca prima oara iti curge foarte mult, insa, la mine nu a fost de loc asa a curs cam o picatura la 3 ore(foarte putin, zic eu) acum insa nu mi-a mai venit, in a28a zi am avut dureri groaznice si am stat numai in pat, 2 zile la rand am avut niste scurgeri maronii si o picatura de sange, si zilnic de la a28a zi am avut apoi secretiii albicioase, cum aveam inainte sa imi vina menstruatia. Ce se intampla cu mine? De ce nu mi-a curs mult cum am tot auzit? Si de ce inca nu mi-a venit desi am dureri?
Va multumesc tuturor ce raspund la intrebare, cea ce ma lamureste cel mai bine va primi o fundita de la mine si ceilalti vot inteligent+folositor.
Numai bine!

Răspuns Câştigător
| DandD a răspuns:

Stai linistita nu se intampla nimic:*...mie prima oara m-a tinut doar doua zile si a 3 foarte putin si nu mi-a curs nici mie mult apoi 2 luni aproape nu mi-a venit deloc.happyStupa pana la 2 ani de zile de cand il ai nu iti vine fix dupa 28 de zile, poate sa-ti vina mai repede sau poate mai tarziu chiar si cu 2 saptamani, cum ti-am zis mie mi-a intarziat aproape 2 luni:*

2 răspunsuri:
| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Cred ca e bine sa te duci la un ginecolog...pentru ca scurgerea maronie reprezinta de cele mai multe ori o infectie.ginecologul nu te v-a controla daca esti virgina u vb cu el si iti v-a da niste pastile.cat despre secretia albicioasa, aia e in ordine oricine are asawinking Baftawinking

| BlueBird a răspuns:

Asa se inatampla la inceput.
La inceput menstruatia vine neregulat si nu in cantitati f mari ( la unele persoane. Fiecare e diferita in felul ei
Ai amntit de un lichid albicos : acela e un lichid premenstrual. Deci fara grija happy
Secretiile maronii anunta venirea ciclului deci din nou fara griji. Frecvent se mai intampla sa te doara burta sad.
In perioada menstruatiei nu este indicat sa faci efort cum ar fi sa alergi f mult sa ridici lucruri grele sau lucruri de genul asta.
Fiecare fata e diferita in felul ei asa cum am mai spus. Unele au dureri altele nu sau altele au dureri inainte sau altele dupa; unele le vor aparea cosuri pe fata inainte sau dupa sau chiar in timpul mensutratiei de ce nu worried.

In concluzie nu terbuie sa iti faci griji iar daca esti putin speriata vorbeste cu mama ta happybatting eyelashes.