Nu o sa iti tin predici gen " esti prea mica, chiar daca esti " eu iti spun crudul adevar, daca porti tocuri de la varsta ta, iti distrugi coloana, intereseaza-te la medic, la mai multe femei, barbati nu sunt multi care stiu lucrurile astea.
Ai grija de sanatatea ta.
insa tind sa cred...ca tocurile din imagine sunt cam mici?
Sa porti tocuri nu e prea indicat nici la o varsta, asta daca devii dependenta de ele.
DE la 16 -17 sau mai mult ai putea sa ii porti dar daca ai 12 ani si apari cu tocurile alea multi o sa te vada o fitoasa, nu e indicat sa porti tocuri de mica.Tu decizi cand e bine sa porti tocuri, eu sunt sigura ca tu chiar daca ai avea 11 ani si ai vrea tocurile alea, tu le-ai purta nu prea ai crede ce ti-am zis noi aici, cel putin eu as face asa dar eu nu am nevoie de tocuri ca sunt destul de inalta si fara.
Nu am 12 ani! Am 13 oricum! Multumesc pentru ajutor!
Haha. Daca vrei sa iti respecti totusi varsta si sa nu fii caraghioasa, de la 16-17 ani. Parerea mea.Atunci nu mai esti caraghioasa, stii sa mergi mai bine, si. este chiar ok. daca tu ai 13 ani sau cati ani ai, crede-ma, va rade lumea de tine. Bine. sigur ca fetele astea asa. care sunt ele inchipuite de mici, vor zice " WOW. Ce frumos " Dar o persoana normala, care gandeste limpede, ar "rade" ca sa zic asa si te-ar judeca!