In primul rand cat timp aveti de cand sunteti prieteni foarte apropiati? Daca ai macar o luna de cand vorbesti cu ea atunci eu cred ca ar fi timpul sa o inviti la un suc sau la o cafea si sa vorbesti cu ea foarte serios despre sentimentele tale fata de ea. Ai zis foarte bine ca nu trebuie sa grabesti lucrurile pentru ca daca ea s-a despartit de curand de prietenul ei este posibil sa il iubeasca inca. Cel mai bine este sa iesiti undeva si sa discutati. Succes!
O cunosc deja demult...dar am inceput sa vorbim, undeva cu o saptamana in urma, eu o mai vedeam prin scoala, dar nu vorbeam eu tot la acest lucru ma ghindeam si nu e problema in aceea ca nu o sa accepte doar ca mii teama de reactia ei.
Du-te la ea, uita de toate fricile, de timiditate etc si intreab-oooo.Nu mai lasa sa treaca inca o zi bai.Cu cat mai repede cu atat mai bine in cazul tau crede-ma! Iti tin pumnii.
Eu ma ghindesc undeva in wek acesta sau saptamana viitoare s-o invit in oras....fiindca sa pur si simplu nu vreai sa ii spun nimic.
Daca o placi asa de mult dc nu vrei sa'i zici nimic? Nu-ti dai seama ca o poti pierde oricand? Si mai chinuitor e gandul asta decat cel de a ii spune.Dar tu faci cum vrei, eu ti-am zis parerea mea.