| Pink_4942 a întrebat:

Intrebarea mea poate ca vi se va parea destul de ciudata, dar as vrea sa stiu ce as putea face sa imi schimb comportamentul fata de parintii mei si fata de fratele meu pentru ca imi dau seama ca vorbesc prea urat cu ei, desi in unele momente realzez ca nu imi vor decat binele.Cred ca fac toate aceste lucruri din cauza anturajului.Prietenele pe care le am nu prea se pot numi prietene, ele mereu sunt distante si am impresia ca au mereu un scop pentru care ma mai baga in seama. Si inca o problema pe care o am este telefonul mobil, sunt cam obseadata de el si indiferent unde plec nu pot pleca fara el.Asta si pentru ca primesc foarte des telefoane anonime iar mie imi este frica sa il las pe mana paintilor deoarece nu vreau sa afle.Simt ca sunt un obstacol pe Pamant! Va rog ajutami-ma! Fundaaaaa!
P. s.-am 14 ani!

Răspuns Câştigător
| adorciocolata a răspuns:

Incearca sa nu mai vorbesti urat cu ai tai si sa folosesti un ton calm. Nu te mai certa cu fratele tau si incearca sa te imprietenesti cu el. Ajuta-i pe parinti la treaba, spune-le ce note ai la scoala (daca sunt bune), vorbeste-le mai mult despre scoala, fii cuminte, nu te rasti la ei si ai sa vezi ca rasplata nu va intarzia sa apara. Cat despre prietenele tale, parerea mea este ca ar trebui sa nu mai vorbesti cu ele. Cauta-ti o singura prietena (mai bine e sa ai putini prieteni, dar care sa ai incredere in ei) cu care sa impartasiti totul, sa fiti alaturi una de alta si la bine si la greu, sa aveti aceleasi pasiuni.
Nu mai folosi atat de des telefonul, daca primesti apeluri anonime. Daca nu vrei sa le vada parintii, sterge-le si nu mai raspunde la astfel de apeluri.
Sper ca te-am ajutat!

2 răspunsuri:
| Brittanie a răspuns:

Buna.Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ei pentru ca vei sta un timp mai indelungat cu ei si nu te poti obisnui prea bine cu aceasta idee. Cere-ti scuze de la ei daca ai fost prea,, departe'' de ei.Prietenele tale ...Pai,in unele cazuri poate nu ai fost prea aproape de ele.Eu iti propun sa incerc sa iti gasesti o prietena buna, adevarata.Telefoanele anonime...incearca sa le respingi si sa raspunzi si sa vezi cine te suna si de ce.Bafta! Cand ai nevoie de ceva trimite-mi un mesaj! happy

| Pink_4942 explică:

Va multumesc mult pentru sfaturi:*:*