anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma ajutati? Am o problema. Una destul de mare ca sa fiu sincera... sigh
M-am indragostit de un tip foarte dragut si i-am spus mamei de el, iar cand a auzit cum il cheama a inceput sa rada si mi-a spus ca este verisorul meu.[nu imi cunosc prea bine rudele dar de el chiar, dar chiar nu stiam ca este verisor cu mine straight face straight face acum incerc sa il uit sau sa transform dragostea mea pentru el in una pentru un verisor... dar sincer nu prea ma descurc. adica am inceput sa stau singura, sa ascult melodii triste. ianinte, la scoala, in pauze statea cu restul fetelor, acum cand ma intreaba daca merg pe hol sau pe afara spun ca nu, stau in clasa, intinsa pe scaun, cu telefonul in mana si castile in urechi, ascultand muzica trista. am momente in care vreau sa plang, dar nu pot pentru ca m-ar inreba toti de ce plang si nu pot sa le spun straight face doar eu, mama si inca 2 prietene stiu ca e verisorul meu, si nu vreau sa afle toata lumea. astazi am primit o veste proasta si m-am folosit de aceasta ocazie pentru a putea plange. stiu, chiar nu ma descurc, de aceea am nevoie de ajutor. va rog, spuneti-mi ce sa fac [-o

Răspuns Câştigător
| condreavaly a răspuns:

Imi pare rau pentru asta. arerea mea e ca va trece cu timpul dar daca vei sta singura si vei asculta muzica trista nu il vei uita never. deci mai bine ia-ti viata de la capat.
respect si ai grija.
Fundi?

4 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

timpul e singurul medicament sad imi pare sincer rau pentru tine crying

| AndaWest a răspuns:

Ce situatiesaddar e verisor bun? ce sa zic...ar trebui sa pui punct aici suferintei tale si sa te gandesti ca nu e ultimul baiat chiar daca e foarte dragut, uita-te in jur cu atentie si vei gasi o multime de baieti simpatici.multa bafta in dragoste

| Kylexy a răspuns:

Timpul va rezolva suferinta unei dragoste interzise,nu asculta melodii triste, iesi afara cu prieteni, distreaza-te ocupati timpul cu ceva.

| misu a răspuns:

Du te fata dupa baieti daca vrei, ca doar nu iai terminat tu pe toti