Pur si simplu nu te mai gandi la asta. Scumpo, e ceva normal sa ti se para scarbos acum, dar la un moment dat vei ajunge sa iubesti si atunci sa vezi ce-ti vei dori sa te dezbrace, sa te pipaie. Nu te gandi la partea nasoala a sexului, gandeste-te ca la o contopire cu persoana iubita, sa-l simti in tine. Din punctul asta de vedere, e ceva divin. Oricum, asta de care vorbesc eu nu prea e sex, ci dragoste. Sexul este peste tot pentru ca este un subiect foarte comercial. Stai linistita, nu esti singura care gandeste asa, sunt multe femei care raman virgine toata viata. Doar nu te mai gandi la asta . Succes :*
Nu trebuie sa te gandesti ca la o chestie scarboasa. Provoaca placere si in acest mod ai aparut si tu pe terra si la fel toti oamenii.
Poi poate nu e inca vremea sa te gandesti la sex.
avand in vedere chestia cu baietii parerea mea e ca ar trebui sa-ti traiesti viata la maxim
Daca sexul nu exista, viata pe pamant nu era. in primul rand nu erai tu, nu existai, nu vedeai lumina zilei. Imi pare rau ca ai tu ideeile astea, uite cum sta treaba poti face sex|dragoste cu baiatul care il iubesti cu adevarat, nu trebuie sa i-ei exemplul fetelor de astazi care cauta numai placere. Daca dupa "legea" asta am fost facuti ce putem noi face? asa e viata
Asta nu inseamna ca trebuie sa urasti tot ce te inconjoara, toti bebelusii nevinovati care se nasc din dragostea parintilor. Da! exista si copii "nedoriti, accidente" dar cu ce sunt ei vinovati? cu nimic... Intr-o zi vei gasi si tu acel suflet pereche si ai sa ii te daruiesti si tu lui, ai sa ieshi cu el dupa aia pe strada, ai sa vezi.toate gandurile tale se vor schimba! Pupici:*:*:*
Nu poti sc nimic scumpo eu te inteleg si sa styy ca n-am ras dupa ce am citit dar asta e viata... candva vei i si u la casa ta cu copii tai si cu barbatu tau te asigur de asta
Sincer ma amuza chestia asta, fara suparare. daca e s-o luam logic o fi a scarboasa dar gandeste-te ca fara " chestia" asta nici tu nici eu si nici altii n ar fi existat. o sa ajungi in perioada in care o sa-ti dai seama ca asta e firea omului si nu avem ce face. sper sa scapi de starea asta si sa iti revii.
Stiu ca este scarbos dar trebuie sa uiti de acest lucru si eu m-am uitat odata si am vazut si o saptamana am vomitat si imi era tare greata incerca sa uiti:*(fundita)plssss: