anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. Ma numesc Andrei si am 14 ani, dar din nefericire am o problema. Am incercat tot timpul sa fiu impreuna cu o fata. In clasa am colege care arata foarte bine dar eu nu am succes deloc la ele. Ma comport cat mai frumos cu ele, le ajut cu orice si in acelasi timp sunt ca orice baiat, glumet, serios si dur. Cele mai multe persoane mi-au spus ca arat perfect/bine si nu inteleg de ce nu am sanse cu ele, macar cu una dintre ele. Sper sa ma ajutati cu un sfat big grin

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca esti prea mic si fiindca nu le respecti, iar ele simt. Nu poti incerca sa fii cu o fata, oricare ar fi ea. Daca iti place o fata, incerci sa fii cu ea. Si, cinstit, nu pot sa-ti placa mai mult de una, maxim doua fete pe an. Tu incerci sa ai o prietena, asa in general, fara sa-ti pese de personalitatea fetelor astea.

| marrr a răspuns:

In clasa se mai face si baza(nu stiu cum e la tine) si unele fete de asta nu vor sa fie cu tine sau pur si simplu te considera doar un prieten. Poti incerca si cu alte fete ca e lumea plinahee hee Daca esti sufletist sunt sigura ca o sa o alegi pe cea bunahee hee

| rrarres a răspuns:

Sincer sa fiu asa patesc si eulaughing. Nici eu nu prea reusesc cu fetele(din clasa mea)dar cu sfaturile pe care ti le voi da poate vei reusi asa am reusit eu cu o fata de la blocul meu! Incearca sa te apropi de ele, vorbeste cu ele, bagate in discutie cu ele, fale complimente.

| TzaCaNeL a răspuns:

Asa am patit si eu.

Eu zic sa incerci sa le uiti si sa iesi prin lume sa cunosti alte fete, ca sunt o groaza. Eu mereu m-am impacat cu ideea ca, "cu colega nu merge". laughing

| bIjuUu a răspuns:

Nah fii cat mai natural, fa-le complimente, fa glume
cam astea ar fi in general da roade
sunt fata si stiu ce zichee hee
bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alte sfaturi big grin