anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor..ma numesc Costel am 27 de ani si am nevoie de ajutorul vostru inainte sa fac o prostie.
Tocmai ce am aruncat 12 ani petrecuti impreuna cu Ana..pentru o alta fata.
In momentu in care am ales sa plec din casa noastra din Milano ..ca sa ma mut in Piacenza la Corina..am crezut ca fac lucrul cel mai corect.
In 12 ani pe ana am inselat-o de n ori pe când ea nu mi-a greşit cu absolut nimic.da ştiu sunt un nemernic.dar faza cea mai nasoala e ca ea stia.ce fac si ma accepta si ma ierta de fiecare data. tura asta am facut-o lata rau de tot.m-am mutat cu tipa asta ..am stat impreuna o luna apoi i am spus ca imi lipseste a mea..ca imi lipseste viata de dinainte.dar am gresit spunandu i in timp ce conducea..intr-un moment de nebunie a tras de volan..si masina s-a facut bucati..noi printr-o minune suntem vii amandoi..ca sa va pot povesti aici. tinpul a trecut..am ramas alaturi de corina..ptr ca era distrusa psihic.iar eu credeam ca o iubesc insa acum am realizat ca nu...ieri am vb cu ana prin whats up.mi-a urat tot binele din lume, sa nu o mai caut ca asa e cel mai bn..eu am decis deja si asa mai departe.faza proasta e ca eu nu pot trai fara ana.dar din pacate sunt multe la mijloc
. familie servici. obrazul pus la multe lucruri...sentimente..plos ca corina nu ar rezista unei alte despartiri.iar eu asa nu mai pot trai AJUTATI-MA CE SA FAC DE 2 ZILE CAUT METODE DE SINUCIDERE VA ROG NU E O GLUMA NU MAI AM PE NIMENI CU CINE SA VORBESC. DATI MI UN SFAT PANA NU O FAC...

4 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Nici in filme nu vezi scenarii de genu,dar ai sa raspundem serios.
Tinere ti-ai facut-o cu mana ta,trebuia sa gandesti inainte si sa-ti analizezi bine sentimentele.
Acum daca tu crezi ca sinuciderea e o rezolvare, da-i drumu, iti urez succes!
Vrei cu Ana? Dai timp si mai incearca odata.
Oricum nu ai merita dar poate e dispusa sa-ti mai acorde o sansa.
Daca nu, accepta situatia si mergi inainte ca un barbat.
Sau metoda ta, succes daca asta crezi ca e mai ok happy

| artmosfera a răspuns:

Ar trebui să-i respecți decizia Anei, din moment ce ai înșelat-o de atâtea ori, ea știind, a ales să vă despărțiți pe bună dreptate. Sincer nu știu cum a putut trece cu vederea peste toate fazele nașpa pe care i le-ai făcut. Lasă gândurile astea referitoare la sinucidere, ai 27 de ani, fii matur și gestionează-ți problemele, recunoaște-ți greșelile și caută să schimbi ceva.

| Blondu2017august a răspuns (pentru artmosfera):

Multumesc de raspuns..stiu ca asta ar fi calea corecta dar pe de alta parte eu acum am dat cu capul de pragul de sus.
Am să regret toata viata daca nu fac ceva acum
Imi e frica de momentu cand ea imi va spune ca a intalnit pe altcineva si va fi indiferenta cu mine
Nu pot trai fara ea sunt 12 ani torusi.
Nu stiu daca crezi in vraji dar eu am ajuns sa cred
E imposibil ca o persoana sa aiba 2 personalitati.Adica azi o iubesc pe ana maine pe corina

Răspuns utilizator avertizat