Pai cel mai bine ar fi ca mai intai sa il astepti sa se intoarca pentru a putea discuta problema asta fata in fata. Vazandu-ti expresiile fetei o sa ii pari mai credibila. Tot ce poti sa faci e sa ii explici exact ce simti, ce ne-ai spus noua acum sa ii spui si lui, ca nu e adevarat ce crede el si asa mai departe. Spune-i ca i-ai simtit si lipsa in perioada in care nu a fost acasa, o sa il imoaie. In rest, mergi dupa instinct, ideeile de moment sunt intodeauna cele mai bune, parerea mea. Bafta! >
TPU,suteti cei mai buni.raspunsurile voastre de pana acum sunt atat de frumoase (:X)incat nu stiu ciu sa ii ofer funda.
Eu te sfatuiesc sa te apropii de el usor usor Asa eram si eu moarda dupa unu` din cl care isi batea joc de mine ...asa deci suna`l da`i msj cu ce faci si mi-e dor de u si tot asa el va intelege ca u ti la el si... mai departe sti tu
Din moment ce te.a durut cand ti.a spus acele lucruri cred ca tii la el mult.Dc nu incerci sa te apropii de el si cu timpul sa ii spui chiar ce simti? Poate iesi ceva frumos din asta