| Anamaria_5687 a întrebat:

mie imi place de un baiat si el a aflat de asta. acum 1 saptamana m-a sunat sora lui vitrega si mi-a zis ca si lui ii place de mine dar nu are curaj sa imi zica dar eu stiam ca lui ii place de mine dupa gensturile pe care le face in preajma mea. prietena mea a aflat de asta si acum insinueaza ca si ei ii place de el. eu cred ca face asta din nadins ca sa ma faca pe mine geloasa si a zis ca vrea sa fie cu el. eu ce ar trebui sa fac acum? nu vreau sa il pierd ca ma gandesc ca il iubesc foarte mult si as vrea sa fiu cu el si eu dar nu am curaj sa ii zic. funda + vot la cele mai ajutatoare raspunsuri!

5 răspunsuri:
| diana_6879 a răspuns:

Fa-ti curaj si intra in cat mai multe discutii cu el. pana la urma veti ajunge amici daca vorbesti deschis cu el. si mai tarziu poate si iubitzi. multa bafta. sper sa ai noroc ca si el sa te placa pe tine si sa te accepte asa cum esti pe mine nu ma va accepta nimeni niciodata de fapt nu conteaza de mine. multa bafta si cere-i si numarul de telefon si daca ai nevoie de ceva nu ezita sa ii ceri ajutorul sau sa ii faci complimente. sper sa reusesti. funda?

| GFantastikBaby a răspuns:

Eu spun ca trebuie sa clarifici lucrurile mai intai cu prietena ta! Daca intr-adevar sunteti prietene bune, una din voi trebuie sa renunte la el, sau vedeti pe care o va alege baiatul respectiv. Si daca te place pe tine atunci parerea mea e ca ea trebuie sa renunte. Sper ca ti-am fost de folos. Bafta! happy

| thegazette a răspuns:

Eu una te sfatuiesc sa renunti la asa zisa ''prietena ta'' pentru ca o prietena nu ar face asemenea lucruri penibile, ar fi bine sa nu o lasi sa stea in preajma baiatului.si sa incerci sa fi tu prima carel ''abodeaza 1''du-te la el si spune-i ca ai aflat ca te place si spune-i daca vrea sa fie cu tine, fa tu plimu pas de ai cere plietenia si lasa-l pe el sal faaca pe al 2 acela de a te saruta sau a te lua in brate sau de mana.fi tupeista si in acelasi timp fi tuhappysucces si baftahappy

| callmebeautiful a răspuns:

Ai drepate cu ceea ce spune prietena ta. Ar trebui sa-ti faci curaj si sa-i propui sa fiti impreuna, dar cand sunt aman2 singuri. Nu-i mai spune prietenei tale despre el ca-l placi sau alte chestii. Cel mai important: actioneaza repede.

| Anamaria_5687 explică:

Pai nu prea pot sa ma bag in discutii cu el ca sunt timida. o prietena a mea i-a zis ca imi place mie de el ca eu nu aveam curaj sa ii zic.