| monyk a întrebat:

tuturor... o perioada nu am mai intrat pe acest minunat site din pacate, dar am avut diferite probleme si treburi si sincer mi-a fost foarte dor de voi toti. Sper ca am fost de folos unora cu sfaturile mele si de acum inainte voi incerca sa dau sfaturi cat mai bune si sa va fiu de folos. Ce mai e nou pe aici? Chiar daca nu am prea mai intrat, aceasta comunitate este foarte importanta pentru mine deoarece am invatat multe lucruri frumoase si am ajutat si eu cum si cat am putut, dragi prieteni.Chiar v-am simtit lipsa.Va salut cu drag si sunt alaturi de voi, ce mai faceti?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Bine ai revenit dragă monyk, noi suntem bine, încercăm să ajutăm pe fiecare cum putem. Chiar îţi simţeam lipsa.
O zi bună happy!

pa, pa.

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bine ai revenit.
Pa, pa.

| pwp a răspuns:

Buna monica!
din pacate, comunitatea nu mai are atat de multi membri ca inainte sad

| beautifulkiss a răspuns:

Buna draga Monyk ne bucuram ca ai revenit printre noi.Eu de facut fac bine, dar ma cam plictisesc.Fiecare ajuta pe cineva cum poate.Ca ma uit sa vad pe cine mai pot ajuta.Ne bucuram ca ai ramas aceeasi Monyk saritoare care ajuta pe oricine cum poate.Cum a spus si @ÉrotiqueConseils iti simteam lipsa.Numai bine.

| Gregory a răspuns:

Bună Monyk. Ne bucurăm că te-ai reîntors. Și noi ți-am simțit lipsa, și suntem alături de tine în continuare (la bine și la greu). Dumnezeu să ne ajute pe toți, în continuare, întru cele bune. Noutăți de maxim interes nu prea am mai văzut pe aici, din păcate. Eu unul sunt bine, mulțumesc. Tu? Mult succes în ceea ce ți-ai propus. happy

| mircea a răspuns:

Incerc sa nu fac mai mult rau, decat bine. Dar, nu stiu care-i rezultatul. Optimist, nu? Am gasit ceva de munca, in sfarsit! O fi bine?

| MidnightLady a răspuns:

News: dintr-un site minunat, s-a transformat intr-o minunatie de site.

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Bine ai revenit.

| betti a răspuns:

Sint bine, sper ca si tu acum esti bine si ca nu mai ai nici-o problema! De ajutat ajut si eu daca pot si cum pot, nu stiu la citi le-au fost de folos ce le-am raspuns la intrebari dar fac ce pot si ce stiu si cit stiu si eu.Fiecare ajuta cum poate!

| COD ROSU a răspuns:

Zau?