| simi1000 a întrebat:

Buna tuturor.Pana la urma cu totii avem o poveste trista. Iat-o pe a mea. Imi place un baiat, pe care il cunosc de foarte mult timp, dar cand eram mai mica niciodata nu i-am dat atentie, in schimb acum un an mi-am dat seama ca avem multe in comun si ca imi place de el. S-a intamplat ca in acel timp el sa fie cu o fata. Si de asta nu voiam sa stie. Dupa ce s-a despartit de ea (a durat 2 saptamani) un prieten comun (un fost prieten de al meu mai bine zis) mi-a zis ca a vorbit cu el si ca ii place de mine, si l-a intrebat ce cred eu despre el, ei bine acest "prieten" i-a zis ca eu nu vreau sa fac cuplu cu nimeni. Ca nu am timp de asa ceva. Dupa ceva timp s-a cuplat cu alta fata, si tot nu stia ce simt pentru el. Dar s-au despartit. Acum e singur, dar nu indraznesc sa fac primul pas, acum nu ne mai vedem asa des. Ne vedem foarte rar si vorbim doar salut salut, daca ne vedem pe strada. Faza e ca nu stiu cum sa ma apropii, cum sa ii dau de inteles ca il plac, nici nu stiu daca ma place, asta doar banuiam prin comportamentul lui, care dupa spusele prietenelor mele era foarte ciudat, insa acum daca nici nu ne vedem, nu imi mai pot da seama. Vreau sfatul vostru, ce fac, sa il uit? sincera sa fiu m-am saturat caci situatia nu se schimba. Si eu vreau sa se schimbe ceva, macar sa il uit sau ceva. Va rog cateva sfaturi. mz :* big grin

1 răspuns:
| DarQueen a răspuns:

Asta e poveste tristă?
Te rog să priveşti în jurul tău, la mulţimea de oameni care nu au o casă, iar copiii nu pot învăţa la o şcoală cu toate că îşi doresc asta din toată inima. Şi mai sunt N exemple...