Serios, atentia conteaza.Nu merita sa cheltuiesti frt mult. unchiul tau va aprecia efortul.Mai bine cauta o felicitare personalizata maxim 5-10 lei.depinde calitate. o gasesti la Real, sau in Mall`uri, sau magazine din astea unde zici tu ca gasesti si cani persoanlizate. poti alege o felicitare cu un, measj funny.vezi tu.
@NuPotSaDescifrezHieroglifeleVoastre, chiar vreau sa fie ceva dragut, unchiul meu e o persoana foarte importanta, unul dintre personajele principale ale vietii mele.Nu vreau sa-i dau doar o bucata de carton pe care sa o arunce peste 2 saptamani in dulap.
@Ana, unde gasesc eu seturi d'astea la 25 lei caresa ajunga in timp util la mine? Dar camasi de 25 lei? La cravate nu ma bag, nu prea poarta.
@deea4u.1.nu poarta ceas si 2.nu am ce ceas sa cumpar cu 25 lei, poate decat sa ii iau niste pungi de pufuleti cu surprize si sa sper ca ii pica un ceas.
Multumesc oricum pentru raspunsuri, i-am luat deja cadoul. E o palarie de bufon cu clopotei. Sper sa-i placa.
Salut:* eu nu te pot ajuta cu pretul tricourilor dar as putea sa-ti dau cateva sugestii ajutatoare: sunt multe de la Nivea cum ar fi: un set de deodorant+apa de toaleta + gel de dus. Asa mai poti sa'i cumperi o camasa sau o cravata... ceva de genul...si ii urez sanatate si Dumnezeu sa'i dea ce'si doreste:*