| Angiutssa a întrebat:

Buna tuturor.Pe 1 august este ziua unchiului meu si as vrea sa-i fac un cadou dragut.Am cateva idei, dar as vrea sa va intreb si pe voi.
Prima data ma gandeam la un tricou personalizat. Uff. n-am 50 lei sa dau pe un tricou personalizat. Apoi m-am gandit la un mini tricou pentru sticla.Cam cat costa?laughingAlta varianta ar fi cea cu cana personalizatalaughing. Aceea cat costa? Nu e asa ca toate chestiile astea se fac in mall-uri, in magazine cu nu stiu ce nume? Sunt gata pe loc sau trebuie sa astept cateva zile? Daca da, cate? Nu stiu de ce, dar am impresia ca toata chestia asta se va termina cu o felicitare pe care scrie "La multi ani!"... Ajutorlaughing
P. S.:Marele meu buget este de maxim(maxim am spus) 25 leilaughing

Răspuns Câştigător
| Maya. a răspuns:

Serios, atentia conteaza.Nu merita sa cheltuiesti frt mult. unchiul tau va aprecia efortul.Mai bine cauta o felicitare personalizata maxim 5-10 lei.depinde calitate. o gasesti la Real, sau in Mall`uri, sau magazine din astea unde zici tu ca gasesti si cani persoanlizate. poti alege o felicitare cu un, measj funny.vezi tu.

4 răspunsuri:
| Angiutssa explică:

@NuPotSaDescifrezHieroglifeleVoastre, chiar vreau sa fie ceva dragut, unchiul meu e o persoana foarte importanta, unul dintre personajele principale ale vietii mele.Nu vreau sa-i dau doar o bucata de carton pe care sa o arunce peste 2 saptamani in dulap.
@Ana, unde gasesc eu seturi d'astea la 25 lei caresa ajunga in timp util la mine? Dar camasi de 25 lei? La cravate nu ma bag, nu prea poarta.
@deea4u.1.nu poarta ceas si 2.nu am ce ceas sa cumpar cu 25 lei, poate decat sa ii iau niste pungi de pufuleti cu surprize si sa sper ca ii pica un ceas.

| Angiutssa explică:

Multumesc oricum pentru raspunsuri, i-am luat deja cadoul. E o palarie de bufon cu clopotei. Sper sa-i placa.laughing

| deea4u a răspuns:

Cel mai bun ar fi un ceasbig grin funda?big grin

| Ana_3880 a răspuns:

Salut:* eu nu te pot ajuta cu pretul tricourilor dar as putea sa-ti dau cateva sugestii ajutatoare: sunt multe de la Nivea cum ar fi: un set de deodorant+apa de toaleta + gel de dus. Asa mai poti sa'i cumperi o camasa sau o cravata... ceva de genul...si ii urez sanatate si Dumnezeu sa'i dea ce'si doreste:*