Varianta a doua.
Mai bine esti sincera. Daca aduci argumente logice si ai pretentii de bun simt gen in wekend sa te lase pana la 11-12 seara (doar in satul unde stai, adica mai aproape de casa) sau in cursul saptamanii sa te lase pana la 8-9 in oras (ai totusi un oarecare timp sa iesi, si nici mamei nu cred ca i se pare prea mult).
Poti sa spui ca sa iesi afara iti face bine, poti socializa, cunoaste oameni, studia caractere. Asa poti invata de care oameni trebuie sa te feresti (asta i-ar place mamei tale care e prea protectiva).
Apoi, dupa ce trece putin timp si vine caldura, poti sa o rogi pe mama ta sa te lase putin mai mult, treptat, sa nu para ca ai pretentii prea mari.
Trebuie sa faci in asa fel incat mamei tale sa i se para o idee buna sa te lase afara. Daca iesi iti poti face prietenii mai puternice, mai trainice, inveti unele lucruri, te distrezi, te simti bine cu alte prietene sau prieteni. Mai vezi un film.
Si in cazul in care chiar nu o poti convinge sa te lase, mai poti minti cateodata. Dar totusi asta nu e prea frumos.
O zi buna!
Am avut si eu exact aceeasi problema.
Daca chiar te place va iesi cu tine si ziua si eventual cand ai tai vor avea incredere in el vei iesi si seara si vei avea tot mai multa libertate alaturi de el, dar asta se intampla in timp.
Daca nu e dispus sa aiba rabdare cu ai tai si sa iesiti mai intai ziua, nu cred ca se merita sa iti bati capul si sa te pui in gura cu ai tai doar pentru un baiat, fie el oricat de dragut..Hope I helped.