anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor!
Prietena mea cea mai buna se confrunta cu o pb delicata.Are 1.68 m si 75 kg.Plange foarte tare ca este grasa si nu o place nimeni.Cum poate slabi?
Va rog sa o ajutati.Multumesc

Răspuns Câştigător
| Zule15 a răspuns:

Tot ceea ce poate face depinde de ea. Sa faca sport cat mai mult si sa aiba grija la ce mananca(poate sa manance si de 5 ori pe zi dar in cantitati mici) si sa bea cat mai multe lichide(de preferat apa plata deoarece sucurile carbogazoase contin E-uri ). succes>big grin

4 răspunsuri:
| Jigsaw a răspuns:

Cu vointa.

| GalagieMareInScoalaMea a răspuns:

Sa tina dieta ca eu am 1.65 si 65 de kilograme si in fiecare zi mananc dimineata si seara si daca nu poate i sa bea malta multa apa Funda?

| kovacsemi12 a răspuns:

Pai depinde si cati ani are, o metoda ar fi, dar nu stiu daca o sa iii placa prietenei tale, dar in fine imi spunea cineva ca daca vrei sa slabesti sa mananci echilibrat adica:dimineata sa mananci nici prea mult iar la amiaza sa manaci de ex o supa sa ceva de genu si seara cat mai putina paine sau paine prajita si sa faca mult sport(daca poate)poate altcineva o sa ma contrazica, dar eu ii urez sucec la prietena ta.

| Lore16 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa invete sa manance sanatos, ati putea merge amndoua la joking prin parc sau cv de genu si ar mai putea sa mearga la sala sau sa inceapa sa faca un sport happy