| Angelinatanasee a întrebat:

Buna tuturor,puteti să imi dați si mie un sfat? Vreau să dau la Academia de politie,dar am o problema,iubitul meu nu prea este de acord, părerea lui fiind că relația noastră s-ar dezechilibra.Noi suntem împreună de un an și totul merge foarte bine,comunicam,ne înțelegem și totul evoluează destul de frumos.Iar in această situație nu știu ce să fac, eu mă gândeam să ne mutăm amândoi la București și să stăm împreună, dar nu stiu daca la Academie stai la internat sau ceva...Nu vreau să renunț la el, dar Vreau să fac și ce îmi place...ce decizie as putea sa iau?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ia decizia care crezi ca este cea mai buna pentru tine. Iubiti se mai gasesc dar Academia o faci o singura data.

| Violleta2022 a răspuns:

De cand iubitii iti dicteaza ce sa faci tu cu viata ta, cu cariera ta?
Nu crezi ca cel mai nimerit ar fi fost sa decizi singura, sau sa ceri un sfat parintilor, ca pana la urma ei te suporta financiar, nu un iubit care azi este, maine isi face alta iubita si dispare, distrugandu-ti viata si cariera vietii.
Sfatul meu: in decizii de cariera, decide singura fetita, ca profesia aia ti-o alegi pe viata, nu pentru 1 an sau 2, nu dupa cum bate vantul, sau vrea iubitul.

| OldSoul a răspuns:

Nu trebuie sa tii cont de parerea lui, daca te-ar iubii cu adevarat te-ar lasa ba chiar te-ar incuraja sa faci ceea ce doresti, dar daca nu e de acord cu asta e clar ca nu te iubeste, si iti spun si de ce nu e de acord cu asta, nu are incredere in tine, si se asteapta ca daca dai la Academia de politie in scurt timp sa-l parasesti, se asteapta ca vei gasi pe cineva mai bun ca el si vei renunta la el.
Este nesigur pe el, putin gelos, stie ca te poate pierde.

| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

Pune pe primul loc viitorul tau profesional! Daca iubitul tau tine la tine cu adevarat, nu va sta in calea dezvoltarii tale profesionale. La urma urmei, ceea ce urmeaza sa faci poate fi si un test pentru relatia voastra! Daca el chiar te iubeste, va merge cu tine pana la capatul lumii.
Nu cunosc regulile Academiei, dar cred ca sunt destul de stricte.
Succes!

| dydya118 a răspuns:

Bună. Știu ca poate nu e un răspuns la care te aștepți dar lasă-mă sa îți zic o mica întâmplare. O prietena de-a mea era în aceeași situație ca și tine. Ea dorea sa facă facultatea la Cluj, iubitul ei nu era de acord asa ca a renunțat. După 3 luni s-au despărțit iar ea trăiește și acum cu regretul ca nu a ales sa se ocupe de viitorul ei. A renunțat și la meditațiile ei, pe care le urma din clasa a XI-a (la chimie și biologie). Acum, a reluat din nou meditațiile și urmează sa se înscrie anul viitor.
Ideea e următoarea, indiferent de cat va iubiți voi, dacă vine cândva ziua aia în care fiecare merge pe drumul lui? Nu ma înțelege greșit, da Doamne sa fiți împreună toată viata, dar dacă te iubește cu adevărat atunci o sa înțeleagă cat de important este acest lucru pentru tine.