anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor, scuzati categoria, dar nu am fost sigur unde sa pun. As vre asi eu un sfat in legatura cu 3 telefoane pe care vreau sa le cumpar numai ca nu sunt prea sigur si imi cer parerea voastra. Deci uitati aici telefoanele :

Nokia Asha311 ( touchscreen)

LG Optimus L9

si Samsung Galaxy S3 mini

Nu ma pot hotara. Va rog ajutati-ma si pe mine, Spuneti-mi niste avantaje si dezavantaje ale lor. Va rog, este foarte important happy
Va rog, imi trebuie raspuns pana maine dim sad

Răspuns Câştigător
| OnlyOlly a răspuns:

1)Nokia au cel mai prost sistem de operare, ba chiar saptamana trecuta au anuntat oficial ca o sa renunte definitiv la simbyan.2) dupa design LG-ul e mult mai frumos decat s3 mini. un alt avantaj la LG e ca are displayul de 4.7 inch iar samsungul doar de 4.0. LG-ul e aproape la fel de mare ca Samsung galaxy s3. in rest nu e absolut nicio diferenta intre cele 2 telefoane cu android...acelasi procesor..lafel de mult ram aceeasi camera.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am vazut niste rewiew pe you tube. La Nokia arata ca un ****. Si la LG nu prea imi place ca este patrat. Deci intr-un final am ramas la Samsung Galaxy s3 mini. MS oricumwinking ai funda de la mine, deoarece ai fost singurul care ai comentat happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as alege Samsung Galaxy S3 mini, e dragut, performant și de calitate. happy