anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. Sper ca m-ati putea sfatui putin ca sunt total intoarsa pe dos. Nu stiu daca are vreo importanta, dar sunt clasa a 8-a, am 14 ani, si un prof de geografie pedofil/ obsedat sexual/pervers. Are si el o varsta; 60 si ceva de ani, trebuie sa se pensioneze la anul, da nu asta e problema. Faza e ca omu' asta are un trecut murdar, a fost acuzat de pedofilie, viol, perversiuni, cum ca si-ar fi agresat fiica etc., si el de cand se stie lucra in invatamant, unde, normal, agresa indirect copilele. Credeti-ma ca nici eu nu stiu cum naiba l-au mai tinut astia sa lucreze cu copiii dupa tot ce a facut... In fine, el imi preda si mie. Ne tine ore de ed. sexuala in loc de geogra si data trecuta a intrecut masura complet. Vorbea ceva de genul : " O sa vedeti, voi fetelor, peste cativa ani, cand o sa va mangaie iubitu pe sani, ce placere mare veti simti" s.a.m.d. Ne pipaie si pe noi, asa, discret, de mi scarba. Se uita la sanii fetelor si le intreaba daca mai sunt virgine. Am suportat toate chestiile astea pana cand l-am inregistrat intr-o zi in timp ce vorbea vrute si nevrute, i-am aratat lui mami, le-am trimis colegilor, toti parintii stiu, il dau in judecata, au venit la scoala, il vor concediat, eu cu colegele mele am dat declaratii la un consilier psihologic despre ce faceam in orele de geografie; un adevarat scandal. Profu a aflat ca "cineva" din clasa noastra l-a "dat de gol" si maine am geografie. E un om superimprevizibil, nu stii cand rade cand iti da o palma, si mi frica. Mai mult m-am panicat cand mami mi-a spus ca daca imi face ceva sa ies afara din clasa...Toata lumea ii stie trecutul, si toti se feresc de el. Daca cumva nu va fi schimbat, nu stie ce mi-a face. Ce sa fac?

29 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

Strangeti-va mai multi din clasa si faceti o plangere la director impotriva lui. Sa se gaseasca cate un p[arinte cu mai mult tupeu si sa-l puna la punct pe bosorogul asta obsedat

| DelphhiN a răspuns:

Aiurea faza
acum ca el are 60 de ani si nu s-a schimbat pana in momentul de fata nu cred ca se va schimba doar pentru ca voi l-ati reclamat sa fim seriosi suntem in Romania.
Daca tu tot ai mentionat ca el la anul ar fi trebuit sa fie pensionat nu inteleg pentru ce il mai tin in invatamant pentru cateva luni?
Eu una sincera sa fiu te sfatuiesc sa stai frumos in banca ta si evetua daca incepe sa bata campii si sa va ia la rost iti ceri frumusel voie la toaleta si ori o suni pe mami ori te duci direct la director si cu asta basta, iar in caz ca el continua sa fie in invatamant si sa intreaca masura vorbesti cu mami si sa te duci doar la lucrari si la ascultat dar evident sa ai toate lectiile si sa se sfatuiasca cu profesorul sau cel mai bine la cererea parintilor sa fie schimbat profesorul de geografie si gata.
FARA PROBLEME

| Duucu a răspuns:

Du-te la el și f***-i un picior... știi tu unde.Te asigur că nimeni nu-ți va face nimic, la căte v-a făcut el vouă.

| JasminNoir a răspuns (pentru Duucu):

Crede-ma, i-as ***, si inca cum, da' las pe altii sa faca asta. Oricum eu deja sunt superimplicata in treaba asta.

| Danysan a răspuns:

Intra pe site la Pro-TV.Te asigur ca maine sunt acolo la prima ora si pana seara chiar ca o sa devina imprevizibil undeva departe si cu mainile legate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu ati scapat de el pana acum? Mai ales ca ati dat declaratii la un consilier psihologic. Celelalte fete ce zic?

| JasminNoir a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce nu am scapat de el pana acum? Buna intrebare. Ma crezi ca nu stiu? Inca si acuma directorul ii cauta scuze idiotului. O sa astepte pana violeaza pe cineva si apoi o sa faca si ei ceva. Celelalte fete sunt de aceeasi parere cu mine. Daca nu pleaca el, plecam noi happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu are dreptul sa dea in voi. Daca da in tine suna la politie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai grija, s-ar putea sa te violeze. Transfera-te.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Unde sa ma transfer? laughing In localitatea mea este o singura scoala..si aia cu profesori pedofili happy Mersi de sfat :*

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

In alta localitate.

| BlueViP a răspuns:

Nu cred ca are ce face. Ai putea incerca sa o chemi pe mama ta sau tatal tau cu tine. Vorbeste cu diriginta.

| Yhugato a răspuns:

Mda,mai sunt si nebuni, tare "omul" daca se tine de prostii la varsta lui, si apropo baietii ce fac in timpul asta? cand el vorbeste cu voi "chestii" de genul "sex" laughing?

| JasminNoir a răspuns (pentru Yhugato):

Ei rad, ca n-au alta treaba. Da, sunt imaturi. Si da, profu nu prea-i baga in seama, este prea preocupat cu decolteul nostru ametitor happy

| Yhugato a răspuns:

Mda,deci recunosti ca mergeti imbracate "altfel" la scoala si el are la ce se holba, si sa-si faca fantezii laughing imi place proful asta laughing (glumesc)

Crede-ma, nu ne ducem imbracate neadecvat la scoala, ne pune el sa ne dam jos esarfele sa aiba la ce se uita. Nu suntem chiar asa proaste laughing

| Yhugato a răspuns:

Daca tot ai 14 ani, da-mi si mie facebook-ul tau, suntem de aceeasi varsta! si poate mai schimbam o vorba, ca eu n-am cu cine!

Depinde de unde esti, cati ani ai, ce vrei...

| Yhugato a răspuns (pentru JasminNoir):

laughing am 14 ani, sunt din judetul neamt, roman, oricum nu stii, si vreau sa vorbesc big grin pe facebook sunt Rammstein Raven

| Yhugato a răspuns (pentru Yhugato):

Lasa, nu te mai obosi, imi inec amarul in muzica! au revoir!

Scuze, ma culc devreme de obicei happy Esti in depresie sau ceva de genu?

Ceva de genul!

Depresie la 14 ani? Te-a parasit iubitica? laughing

Si asta,asta a pus capacul, pai mi-a murit cel mai bun prieten, inainte de inceputul scolii, era si singurul, dar incep sa-i simt lipsa!

Si simti nevoia de a vorbi cu cineva?

Poate! see ya!

| MassEffect a răspuns:

Violeaza-l tu pe el.

| JasminNoir a răspuns (pentru MassEffect):

Am picat de pe scaun de la atata ras. Dar apoi mi-am dat seama ca e pe bune. Mersi de sfat. straight face

| Ani4you a răspuns:

Wow! AM avut si eu in generala un profesor care ii placea sa se uite in decolteul fetelor dar nu era pervers ca profesorul tau