Strangeti-va mai multi din clasa si faceti o plangere la director impotriva lui. Sa se gaseasca cate un p[arinte cu mai mult tupeu si sa-l puna la punct pe bosorogul asta obsedat
Aiurea faza
acum ca el are 60 de ani si nu s-a schimbat pana in momentul de fata nu cred ca se va schimba doar pentru ca voi l-ati reclamat sa fim seriosi suntem in Romania.
Daca tu tot ai mentionat ca el la anul ar fi trebuit sa fie pensionat nu inteleg pentru ce il mai tin in invatamant pentru cateva luni?
Eu una sincera sa fiu te sfatuiesc sa stai frumos in banca ta si evetua daca incepe sa bata campii si sa va ia la rost iti ceri frumusel voie la toaleta si ori o suni pe mami ori te duci direct la director si cu asta basta, iar in caz ca el continua sa fie in invatamant si sa intreaca masura vorbesti cu mami si sa te duci doar la lucrari si la ascultat dar evident sa ai toate lectiile si sa se sfatuiasca cu profesorul sau cel mai bine la cererea parintilor sa fie schimbat profesorul de geografie si gata.
FARA PROBLEME
Du-te la el și f***-i un picior... știi tu unde.Te asigur că nimeni nu-ți va face nimic, la căte v-a făcut el vouă.
Crede-ma, i-as ***, si inca cum, da' las pe altii sa faca asta. Oricum eu deja sunt superimplicata in treaba asta.
Intra pe site la Pro-TV.Te asigur ca maine sunt acolo la prima ora si pana seara chiar ca o sa devina imprevizibil undeva departe si cu mainile legate!
De ce nu ati scapat de el pana acum? Mai ales ca ati dat declaratii la un consilier psihologic. Celelalte fete ce zic?
De ce nu am scapat de el pana acum? Buna intrebare. Ma crezi ca nu stiu? Inca si acuma directorul ii cauta scuze idiotului. O sa astepte pana violeaza pe cineva si apoi o sa faca si ei ceva. Celelalte fete sunt de aceeasi parere cu mine. Daca nu pleaca el, plecam noi
Unde sa ma transfer? In localitatea mea este o singura scoala..si aia cu profesori pedofili Mersi de sfat :*
In alta localitate.
Nu cred ca are ce face. Ai putea incerca sa o chemi pe mama ta sau tatal tau cu tine. Vorbeste cu diriginta.
Mda,mai sunt si nebuni, tare "omul" daca se tine de prostii la varsta lui, si apropo baietii ce fac in timpul asta? cand el vorbeste cu voi "chestii" de genul "sex" ?
Ei rad, ca n-au alta treaba. Da, sunt imaturi. Si da, profu nu prea-i baga in seama, este prea preocupat cu decolteul nostru ametitor
Mda,deci recunosti ca mergeti imbracate "altfel" la scoala si el are la ce se holba, si sa-si faca fantezii imi place proful asta (glumesc)
Crede-ma, nu ne ducem imbracate neadecvat la scoala, ne pune el sa ne dam jos esarfele sa aiba la ce se uita. Nu suntem chiar asa proaste
Daca tot ai 14 ani, da-mi si mie facebook-ul tau, suntem de aceeasi varsta! si poate mai schimbam o vorba, ca eu n-am cu cine!
Depinde de unde esti, cati ani ai, ce vrei...
am 14 ani, sunt din judetul neamt, roman, oricum nu stii, si vreau sa vorbesc pe facebook sunt Rammstein Raven
Scuze, ma culc devreme de obicei Esti in depresie sau ceva de genu?
Ceva de genul!
Depresie la 14 ani? Te-a parasit iubitica?
Si asta,asta a pus capacul, pai mi-a murit cel mai bun prieten, inainte de inceputul scolii, era si singurul, dar incep sa-i simt lipsa!
Si simti nevoia de a vorbi cu cineva?
Poate! see ya!
Am picat de pe scaun de la atata ras. Dar apoi mi-am dat seama ca e pe bune. Mersi de sfat.
Wow! AM avut si eu in generala un profesor care ii placea sa se uite in decolteul fetelor dar nu era pervers ca profesorul tau