Bună.
Este timpul să te maturizezi și să nu te mai joci cu vorbele!
Pa, pa.
Nu ii mai trimite mesaje. Asteapta pana intra iar daca intra si nu te baga in seama, te bagi tu, ii spui ca n-ai vrut sa spui asa, ca nu credeai ca o sa se supere. Odata si odata o sa intre.
Daca "te iubesc"-u o durat pana ce din greseala recunoscuta l-ai jignit sigur nu ii place de tine.Cum sa-ti placa de cineva, dar sa-ti doresti sa te desparti si dupa 1-2 zile brusc sa nu mai vrei asta si sa vorbesti din nou cu ea? E aiurea.Parerea mea : Te vede disperata dupa el si se joaca cu tine.Chiar daca intra pe net,IN NICI UN CAZ sa nu-i ceri iertare,pentru ca n-ai pentru ce,ai citit gresit, n-ai facut-o intentionat, deci n-ai gresit, plus iar o sa te considera sub papucu lui si sa juca cu tine sau te-a tine sa te bage in pat de cate ori ii vine chefu'. Parerea mea, da-i pace.Gasesti tu altul :*
Ai grija de tine :*
Sper ca te-am ajutat
Ceau :*:*:*
Asteapta sa intre pe net si iti ceri scuze pentru ce ai facut si ii ceri sa te ierte
PAi nu intra, el normal intra zilnic. De ieri nu a mai intrat deloc. Nu vreau sa stam asa mult timp fara sa vorbim. Dar o sa mai astept. Multumesc de sfat.
Poate e pe invisibil daca intra zilnic. odata si odata tot o sa intre
Daca te iubeste cu adevarat nu o sa se supere pe tine pentru o chestie banala ca asta si te sfatuiesc sa vorbesti cu el fata in fata deoarece asa o sa te creada.Incearca sa ii explici situatia fata in fata nu fb sau mess.BAFTA!