| Ana_Roox_1997 a întrebat:

Bună tuturor!
sper să fiu ajutată.
De ceva timp m-am certat cu o colegă... diin motivul că mi-a ascuns ceva iar cand am găsit acel lucur o persoana mi-a zis că ea mi-la ascuns.şii persoana aiia mai minte ..eu eram foarte bună prietenă cu ea şi nu cred că ar face asta dar când mi-a spus persoana aia eram supărată şi i-am spus să mă lase în pace şi i-am spus de ce! zilnic ne certăm pe anumite lucurie etc...
sinceră să fiu persoana aiaa cred că m-a minţit colega cu care m-am certat a negat în faţa profesorului, şii cred că nu e adevărat.
aş vrea să mă împac cu ea dar habar nu am cum...
mă gândeam să-i pun un bilet în geantă.dar nuştiu
răspuns urgent
dau funda la cel mai bun răspuns

7 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Comunicati.
Spune-i ca iti pare rau si gata.

| Ana_Roox_1997 explică (pentru Doub):

Mi-e ruşine efectiv să vorbesc cu ea sad

| SkyPilot a răspuns:

Iti ceri scuze pentr ce ai facut, admiti ca ai gresit si spui ca apreciezi prietenia voastra. Daca e dispusa sa te ierte bine, daca nu, ai pierdut-o.

| Ana_Roox_1997 explică (pentru SkyPilot):

Cred că am pierdut-o de finitiv nuştiu dacă va vrea să ne împăcăm.

| SkyPilot a răspuns (pentru Ana_Roox_1997):

Vorbeste cu ea. Daca nu faci nimic, clar ca ai pierdut-o.

| Catapufusel a răspuns:

Nu cred ca ar fi cea mai buna idee sa ii pui biletul in geanta.Incearca sa o tragi de-o parte la scoala si spune-i ca iti pare rau pentru cele intamplate. Daca o consideri prietena trebuie sa ai curajul sa ii spui totul in fata.Mult succes pe mai departe.

| Ily151 a răspuns:

Eu zic sa iti ceri iertare pentru ca ai acuzat-o. daca sunteti prietene, te va ierta. iar daca nu, ramai cu gandul impacat ca ti-ai cerut scuze. :*